szymon_274 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam. Otóż pojawiła się nowa oferta biedronki na tego sylwestra. Mam pytanie : ciekawią mnie te baterie/wyrzutnie Zeus i Apollo . Wydaje mi się , że Zeus to coś podobnego do Macrocosmos II ale do końca nie wiem, Z góry dzięki za pomoc :)/>/>/> http://i.imgur.com/xp9WIey.jpg Dziękuje koledze snoopgood za zdjęcie :)/>/>/> Pozdrawiam!
0 mtt4 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 weź gościu nie zaśmiecaj forum To Carbon zaśmieca forum swoimi postami... wydaje mi się, że Ci "goście" to jedna i ta sama osoba.
0 Gość pawix Opublikowano 8 Grudnia 2013 To Carbon zaśmieca forum swoimi postami... wydaje mi się, że Ci "goście" to jedna i ta sama osoba. no na pewno
0 mtt4 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Kuźwa, chcesz sie kłócić, to się zarejestruj. Bo na anonimie to sobie możesz
0 Kamilox 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 To Carbon zaśmieca forum swoimi postami... wydaje mi się, że Ci "goście" to jedna i ta sama osoba. Po przeczytaniu wszystkich postów w tym temacie myślę że to chyba prawda. A co do biedronki to jutro pójdę po gazetkę, jak będzie
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ze względu na multum spamu, off-topu i głupoty oraz konieczność usunięcia blisko 30 postów, temat zamykam. Podpowiem jeszcze, że posty podpisywane jako "Carbon", "Pawix", "Miszczu", "Match Cracker" lub "Ziomek" pisała jedna i ta sama osoba. Z przyjemnością zablokuję ten adres IP.
Pytanie
szymon_274 0
Witam. Otóż pojawiła się nowa oferta biedronki na tego sylwestra. Mam pytanie : ciekawią mnie te baterie/wyrzutnie Zeus i Apollo . Wydaje mi się , że Zeus to coś podobnego do Macrocosmos II ale do końca nie wiem, Z góry dzięki za pomoc :)/>/>/>
http://i.imgur.com/xp9WIey.jpg
Dziękuje koledze snoopgood za zdjęcie :)/>/>/> Pozdrawiam!
Top użytkownicy dla tego pytania
9
5
4
4
Popularne dni
8 Gru
58
Top użytkownicy dla tego pytania
Mks 9 odpowiedzi
szymon_274 5 odpowiedzi
Horonak 4 odpowiedzi