Gość Michał Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ktora z tych wyrzutni jest według was lepsza? Niedługo składam zamowienie i chcę kupić ktorąs z tych wyrzutni i nie wiem,ktora wybrac,bo obie są ładne,ktora bardziej polecacie? Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mnie osobiście lepiej podoba się efekt TXB821 i bym na nia postawił, miałem ją w tamtym roku i jest znakomita. Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
0 Galfarion 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Bierz TXB821 Moim zdaniem lepsza kostka . :xmas_biggrin: Cytuj
0 oloj 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mam txb821 w tym roku.. Dostałem jako gratisik przy zamówieniu na Fireworldzie. Z tego co mówicie to się nie zawiodę? Cytuj
0 drewniak 19 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Fajna kostka że ja o niej kur.. nie widziałem a zamówienie na bf już złożone .... Cytuj
Pytanie
Gość Michał
Ktora z tych wyrzutni jest według was lepsza? Niedługo składam zamowienie i chcę kupić ktorąs z tych wyrzutni i nie wiem,ktora wybrac,bo obie są ładne,ktora bardziej polecacie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi