Bercek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Cześć chciałbym kupić trochę piro z sklepu piratka chojnice. Mój plan wynosi tak : FP3 small x1 K0201 x4 Ex1 x3 Rakiety piszczałki x3 Cyrkoblitz x1 Myślicie ze warto ? Czy coś zmienić ,chodzi mi głównie o zabawę. Podawajcie tez swoje pomysły do 30-35 zł , ceny są podobne do innych sklepów. Cytuj
0 Ari001 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak dla mnie to nic bym nie zmieniał, sam jestem miłośnikiem zabawy małymi pirotechnicznymi wyrobami. Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wszystko okej , może weź jeszcze jedną paczkę EX1 naprawdę Zajeb*ste petardy jak na za tą cenę . Cytuj
0 mtt4 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 EX I oraz EX II to dobre petardy. -EX I x4 -EX II x2-3 Moja propozycja, bo reszta jest jak najbardziej okej Cytuj
0 remik781 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak na skromną zabawe w tej cenie jest OK. Pytanie tylko, czy ty zamawiasz przez neta, czy podjedziesz czy cus? Cytuj
0 Bercek 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 remik . Ja podjeżdżam do sklepu , odbior osobisty. Cytuj
Pytanie
Bercek 0
Cześć
chciałbym kupić trochę piro z sklepu piratka chojnice.
Mój plan wynosi tak :
FP3 small x1
K0201 x4
Ex1 x3
Rakiety piszczałki x3
Cyrkoblitz x1
Myślicie ze warto ? Czy coś zmienić ,chodzi mi głównie o zabawę. Podawajcie tez swoje pomysły do 30-35 zł , ceny są podobne do innych sklepów.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi