remik781 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Rzymskie ognie 36 sztuk, x1 Whistling moon travellers, x1 SATURN MISSILES, x1 STRZELAJĄCE KULKI, x2 Żuki, x1 MINI DYMY, x1 ZIELONA POCHODNIA PIROTECHNICZNA, x1 CZARNY PIRAT, x1 Explosive IV, x1 Karabin 40s, x1[ opakowanie 10 szt.] Petarda lontowa JC05, x3 FP3/Big, x1 SZALONE PSZCZÓŁKI, x1 Lont zielony , x2m Wild geese, [rakietki] x1 Circoblitz, x1 Big corsair x8 Piccolo Corsair x8 Wirująca petarda x8 Za wszystko w sumie zaplacilem 125 zl z przesyłką. Bardzo polecam sklep BIGFUN! W niedziele zlożylem zamówienie we wtorek o 12 paczka byla już u mnie :)/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/> Bez żadnych problemów, tanio, szybko.! film http://pl.tinypic.com/r/2w4wkzb/5 Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Niezły tylko te zdj nie działa. jakiś błąd wyskakuje he ;P Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 8 Grudnia 2013 fajny stuff jak za te pieniądze ps. popraw link do zdjecia bo ten nie działa Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jeżeli lubisz zabawę, to jest to ładny stuff. Dojdzie coś jeszcze? Cytuj
remik781 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Raczej stawiam na zabawe ;p napewno dojdzie cos przed sylwkiem :)/> Zdj juz dziala ^^^^^ prosze o opinie ;p Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Będzie cos jeszcze? Jak narazie dobra zabawa, ale dokup jakąś kosteczke na godzinę 00 Cytuj
remik781 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Kolejne foto ;p przygotowania trwaja http://i39.tinypic.com/2r6iq8k.jpg Cytuj
remik781 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 125 z przesylka, dojdzie jeszcze jakas kostka niedlugo ;p Cytuj
Bercek 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 NOoo coraz ładniej . Czekam na bardziej konkretny i bardziej liczny karabinek . AProrpo bedziesz łączył te karabinki ? ,,Karabin 40s, x1[ opakowanie 10 szt.]'' Cytuj
remik781 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 sie zobaczy, planuje zrobic jeszcze karabinek z calej paczki fp3 small ale narazie nie mam opasek samozaciskowych, musze kupic a kruchu z kasa narazie ;/ Cytuj
Bercek 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 ale to mozesz łaczyć też np.: taśmą klejącą tutuaj masz film ktory pomaga -> , ale ja jednak radze połaczyć opaskami samozaciskowymi . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi