Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Pierwszy raz to kupuje więc proszę o radę, jakie cyrkoblitze wybrać do 7zł chodzi mi tylko o efekt zamawiać będę na bigfunie. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 P7025 lub U06778 (te kosztują 7.59) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mlody712 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja bym proponowal to chyba jest model jm01 ja dalem za jednego 1,50zl ale jak wystartowl bardzo ladny cena powinna byc wiekrza jak za takie efekty tylko nie wiem czy jest dostepny na bigfun poniewaz ja kupilem go przed tesco w namiocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 P7020/25! A dla młodego712 słowniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrArtur 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 P7025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamilox 0
Pierwszy raz to kupuje więc proszę o radę, jakie cyrkoblitze wybrać do 7zł chodzi mi tylko o efekt zamawiać będę na bigfunie.
Z góry dzięki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi