DawidPirotechnik 4 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Symbol: TXB038 Nazwa : Symbol: TXB038 Ilość strzałów: 16 Kaliber: 1" Czas: 24 sekundy Importer: Triplex Opis efektów: złota trzeszcząca kometa a następnie złota pulsująca peonia z wypełniającym złotym pyłem. Cena: 24,42 zł (w sklepie Fajerwerki-net.pl) Film: Zdjęcie: http://www.sklepbigfun.pl/product/view/319/w-cenie-od-1501-do-50-zl/golden-waterfall Co myslicie o tej kostce ? miał ją ktos ? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Myślę że wiekszość ludzi na tym forum posiadała tą kostke ja miałem ją 2 lata temu, bardzo ładna kostka ale z tego co pamiętam nie było AŻ tak widać tej różnicy 0,8" a 1" Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Kostka która mnie najbardziej zaskoczyła. Była poprostu idealna Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Niestety nie mogę podzielić się odczuciami po wystrzeleniu tej kostki,ponieważ mi nie odpaliła.Prawdopodobnie miała jakąś wadę fabryczną.Szkoda,bo kupiłem ją po raz pierwszy i bardzo ładnie prezentowała się na filmikach dlatego chciałem ją wypróbować. ://> Cytuj
Razberlis 0 Opublikowano 18 Marca 2015 U mnie poszło pare strzałów dym i zgasło chyba też jakaś wada. Chciałem ją wypróbwać i się nie udało potem już nie miałem drugiego podejścia z tym modelem.____________________manekiny Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 18 Marca 2015 Możliwe,że był jakiś wadliwy wypust tej wyrzutni.Moim zdaniem mogło być coś z lontem,bo u mnie nie chciał się palić,a jak zapaliłem to po kilku sekundach gasł.Podobnie było z rzymskimi ogniami multi color,które kupiłem w dwóch różnych sklepach i w obu przypadkach był ten sam problem,lont nie chciał się palić tylko się zwyczajnie topił. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 18 Marca 2015 Może skośny spakował dummy sample hahah Każdemu się zdarzają takie przypadłości, a z pirotechniką nie ma tak jak z zegarkiem że przed wypuszczeniem partii z fabryki każdy jest sprawdzany czy działa poprawnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi