Nowak 11 Opublikowano 19 Listopada 2023 (edytowane) Że Ty to pamietasz po tylu latach Chętnie bym zobaczył jakieś zdjęcia z tamtych lat fajerwerek Edytowane 19 Listopada 2023 przez Nowak Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 19 Listopada 2023 Jak zawsze za 50 zł W dniu 13.12.2013 o 12:44, velibrum napisał(a): 3500 pln :christmascool: Chociaż ciężko mi się określić, bo w tym roku strzelam sylwestra miejskiego za 10 000 pln :xmas_happy: Normalnie jak teraz to przeczytałem to mnie to totalnie rozwaliło. Jeżeli rocznikowo dobrze pamiętam to jeszcze przed Vel nagrywał pokaz Arturo:) i kilka pocisków Pumy z biedry. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Listopada 2023 Nie mam górnego limitu, ale wydaje tyle na ile sobie mogę pozwolić. Zapewne gdybym miał inna sytuacje życiowa to wydawałbym mniej a może więcej. Dla jednego 200zł to sporo, kto inny powie że 1000zł to niewiele. Ważne aby się dobrze bawić, bo do czego innego mogą służyć fajerwerki na amatorskim poziomie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi