Kamilox 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Sam na taki pomysł bym nie wpadł ale koledzy o tym wspomnieli, co o takim zachowaniu sądzicie, moim zdaniem to totalna głupota PozdrawiaM Kamilox :)/> Cytuj
Luksfer87 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja nawet rzymskich ogni nie trzymam w rękach tylko wbijam w ziemię... Cytuj
Mks 2 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zależy jakie rakietki , te najmniejsze piszczałki jak odpalisz z ręki to nic ci sie raczej nie stanie choć nie polecam. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja polecam odpalać z ręki, I nie tylko rakiety, petardy moim zdaniem można nawet trzymać, aż do wybuchu. Moździerze i wyrzutnie najlepiej z większą ekipą, strzelać z rąk i w harrego pottera się bawić. Hmm.. ale jak to się nazywało? Aaa! Już wiem - selekcja naturalna. Cytuj
Kamilox 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja polecam odpalać z ręki, I nie tylko rakiety, petardy moim zdaniem można nawet trzymać, aż do wybuchu. Moździerze i wyrzutnie najlepiej z większą ekipą, strzelać z rąk i w harrego pottera się bawić. Hmm.. ale jak to się nazywało? Aaa! Już wiem - selekcja naturalna. Ja też polecam jak chcesz ręce stracić w najlepszym przypadku Cytuj
bungar 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja też polecam jak chcesz ręce stracić w najlepszym przypadku ;)/> Chyba nie wyczułeś sarkazmu w poście Maćka.. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 11 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rh1Pw19Koac Wyprzedziłeś mnie z tym linkiem Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Debilizm totalny, rakietki piszczałki puszczałem kiedys z ręki, ale rękaw od kurtki był popalony, wiec nie polecam nic odpalać z ręki, nawet petardy mocniejsze, typu Fp3 Small, bądźmy w tym roku mądrzy, jak i w każdym następnym. Cytuj
.ThundeR 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 W razie wybuchu rakiety w dłoni mogą się dorobić uraty wzroku lub poparzenia drugiego stopnia. Brzmi fajnie :xmas_laugh: Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Najlepsze jest trzymanie moździerza w rękach. Przy kulach 2" fajne drgania A tak na poważnie, głupota... Tak samo wbijanie rakiet w ziemie, sąsiad od kuzyna zawsze ma zabawe jak mu coś wybuchnie na ziemi Kiedyś specjalnie wbijał rakiety w ziemie dla lepszego efektu. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Najlepsze jest trzymanie moździerza w rękach. Przy kulach 2" fajne drgania :)/>/> A tak na poważnie, głupota... Tak samo wbijanie rakiet w ziemie, sąsiad od kuzyna zawsze ma zabawe jak mu coś wybuchnie na ziemi :D/>/> Kiedyś specjalnie wbijał rakiety w ziemie dla lepszego efektu. Nie lepiej byłoby mu ją puścić po asfalcie? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 12 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rh1Pw19Koac 2:55 Fajnie to wygląda , co do tematu głupota, idiotyzm, debilizm, jak zwał tak zwał, jednak człowiek tak ma, że chce wszystkiego spróbować, jedni wezmą se ten temat do serca, inni po przeczytaniu go będą chcieli to zrobić, człowiek tak ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi