brydzio12346 3 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam! Od razu mówię że z big fun zrezygnowałem gdyż mają dużo wyrzutni ale jakościowo takich sobie . Jaki inny sklep proponujecie ? Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Bf ma najwięcej kostek z wszystkich sklepów ma prawie wszystkie dostępne kostki NWP a ty mówisz że mają kostki słabe jakościowo... Popatrz jeszcze na fajerwerkimarket.pl i tanie-fajerwerki.pl endriu123457 Cytuj
0 Sklep Top10 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam Zapraszamy do sklepu www.fajerwerkimarket.pl w pełni rozumiemy chęć zakupu najlepszych produktów i chętnie doradzimy w ich wyborze. Pozdrawiam Cytuj
0 brydzio12346 3 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam Zapraszamy do sklepu www.fajerwerkimarket.pl w pełni rozumiemy chęć zakupu najlepszych produktów i chętnie doradzimy w ich wyborze. Pozdrawiam Jakieś promocje beda w tym roku ? Przed sylwestrem ? Procz darmowej wysylki? Cytuj
0 Kudlaty 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam Zapraszamy do sklepu www.fajerwerkimarket.pl w pełni rozumiemy chęć zakupu najlepszych produktów i chętnie doradzimy w ich wyborze. Pozdrawiam Załadujcie w 2014 produkty z Piromaxa to zamówię u was ;] tylko tego mi brakuje w waszym sklepie :D/> Cytuj
0 Kudlaty 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam! Od razu mówię że z big fun zrezygnowałem gdyż mają dużo wyrzutni ale jakościowo takich sobie . Jaki inny sklep proponujecie ? Jakościowo takich sobie? To co zamawiałeś u nich? Kup sobie Wenus,Kasjopeja,Mars,Magma,EX16 i FIreball-a Miazga w niskich cenach ;] Cytuj
0 brydzio12346 3 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wlasnie chcialbym sklep w ktorym kupie kostki takich importerow mniej znanych typu piromax , maxsem itd ,itp . Chyba nie ma takiego . Wiec pozostane chyba przy fm Cytuj
0 Kudlaty 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wlasnie chcialbym sklep w ktorym kupie kostki takich importerow mniej znanych typu piromax , maxsem itd ,itp . Chyba nie ma takiego :D/> . Wiec pozostane chyba przy fm Na BigFun na piromaxa.. A Maxsem to chyba osobno na maxsem najlepiej . Cytuj
0 brydzio12346 3 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Na BigFun na piromaxa.. A Maxsem to chyba osobno na maxsem najlepiej . Wiem , wiem . Myslalem ze jest taki sklep co maja wyrzutnie nnych importerow a nie tylko jorge , triplex , hestia , kometa itd:d Cytuj
0 Kudlaty 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wiem , wiem . Myslalem ze jest taki sklep co maja wyrzutnie nnych importerow a nie tylko jorge , triplex , hestia , kometa itd:d A za ile chcesz jeszcze dokupić kostek? Cytuj
0 Galfarion 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja również polecam Bigfun,Fajerwerkimarket oraz Maxsem Cytuj
Pytanie
brydzio12346 3
Witam! Od razu mówię że z big fun zrezygnowałem gdyż mają dużo wyrzutni ale jakościowo takich sobie . Jaki inny sklep proponujecie ?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi