mlody712 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Witam mam prosbe czy ktos mogl by mi ulozyc drugom czesc stuffu do kwoty 80 zl nie wliczjac wysylki chcial bym by stuff mial w sobie glownie wyrzutnie rakiety karabinek jakas fontanne i jakis artykul ruzny zakupy chce dokonac na sklepbigfun.pl Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Cooli rence opadajął ;) Cytuj
0 mlody712 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Mam zamiar wydac 200zl szczego prosilem o pomoc w temacie do 80zl bo na 120zl mam juz pomysl jak je wydam sa 2 opcie Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zmieniłem zdanie... kup słownik. Koleś nie rób sobie jaj i sprawdzaj pisownie. No to napisz tutaj co za 120zł kupujesz, żeby propozycje się nie powtórzyły z tym co sam wybrałeś. Cytuj
0 mlody712 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Giganto kellera nie znam rymbolu z obi fire 2 z biedronki mistrzowie ognia m 23 chyba Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Złapałem się za głowę jak to zobaczyłem. Nie tylko ortografia, także budowa zdań Coś nie chce mi się wierzyć że ta osoba chodzi do 3 gimnazjum, bo co prawda mam w klasie ucznia, który ze wszystkiego ma zagrożenie, ale chociaż wie, jak się pisze "który"... Jak ktoś słusznie stwierdził, takiej osobie strach układać stuff. Lepiej niech pouczy się przyrody. Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Odpuść sobie Giganto. Keller, to dno. Można lepiej zainwestować pieniądze. Chociaż no skoro chcesz je no to trudno . Cytuj
0 mlody712 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Macieek95 to jakie masz inne propozycje za giganto Cytuj
0 show of fireworks 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Macieek95 to jakie masz inne propozycje za giganto Każdy inny zestaw, jakaś może wyrzutnia. Byle nic z Kellera! Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Giganto, to nie zestaw. Szczerze? Cokolwiek! Keller ma bardzo ubogie efekty. Ja bym dołożył cene za giganto do zamówienia albo kupił cokolwiek innego. Np. z biedronki, może w lidlu będzie coś ciekawego. Trudno teraz do końca powiedzieć co będzie warto kupić w marketach. Cytuj
0 mlody712 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dlaczego odradzacie kellera ps: ma ktos film z giganto Cytuj
0 mtt4 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Bo to Niemiecka firma, a u nich fajerwerki są bardzo ubogie, ze względy na przepisy. Cytuj
0 JokerPiroAlko 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dlaczego odradzacie kellera ps: ma ktos film z giganto bardzo slabe efekty za wieksze pieniadze, lepiej poczekac na biedre, lidl, polomarket i zamiast wydac 100 na produkty kelere lepiej wydac na jorga czy jake tam ma biedronka w tym roku i lidl masz ta stowke to propozycja zakupu na troche zabawy i efektow: 1x mozdzierz -29,99 1x zestaw z5 rakietkami i petardami -29,99 1x rakietki posejdon -11,99 2x wyrzutnia helios -11,99 to tylko opcja z biedronki nie ma jeszcze oferty z lidla wiec nie da sie w tym temacie pomoc a co do polo to tez stu pocentwo nie wiadomo, poczekaj na te oferty i wtedy pytaj o ulozenie dobrego stuffu za male pienadze Cytuj
Pytanie
mlody712 0
Witam mam prosbe czy ktos mogl by mi ulozyc drugom czesc stuffu do kwoty 80 zl nie wliczjac wysylki chcial bym by stuff mial w sobie glownie wyrzutnie rakiety karabinek jakas fontanne i jakis artykul ruzny zakupy chce dokonac na sklepbigfun.pl
Edytowane przez Coolirence opadajął ;)
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi