Skocz do zawartości
  • 0

drobne pytanko

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Witam mam prosbe czy ktos mogl by mi ulozyc drugom czesc stuffu do kwoty 80 zl nie wliczjac wysylki chcial bym by stuff mial w sobie glownie wyrzutnie rakiety karabinek jakas fontanne i jakis artykul ruzny zakupy chce dokonac na sklepbigfun.pl

Edytowane przez Cooli
rence opadajął ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Mam zamiar wydac 200zl szczego prosilem o pomoc w temacie do 80zl bo na 120zl mam juz pomysl jak je wydam sa 2 opcie

• 0
Opublikowano

Zmieniłem zdanie... kup słownik. Koleś nie rób sobie jaj i sprawdzaj pisownie. No to napisz tutaj co za 120zł kupujesz, żeby propozycje się nie powtórzyły z tym co sam wybrałeś.

• 0
Opublikowano

Giganto kellera nie znam rymbolu z obi

fire 2 z biedronki

mistrzowie ognia m 23 chyba

• 0
Opublikowano

Złapałem się za głowę jak to zobaczyłem. Nie tylko ortografia, także budowa zdań :/ Coś nie chce mi się wierzyć że ta osoba chodzi do 3 gimnazjum, bo co prawda mam w klasie ucznia, który ze wszystkiego ma zagrożenie, ale chociaż wie, jak się pisze "który"... Jak ktoś słusznie stwierdził, takiej osobie strach układać stuff. Lepiej niech pouczy się przyrody.

• 0
Opublikowano

Odpuść sobie Giganto. Keller, to dno. Można lepiej zainwestować pieniądze. Chociaż no skoro chcesz je no to trudno :P.

• 0
Opublikowano

Macieek95 to jakie masz inne propozycje za giganto

• 0
Opublikowano

Macieek95 to jakie masz inne propozycje za giganto

Każdy inny zestaw, jakaś może wyrzutnia. Byle nic z Kellera!

• 0
Opublikowano

Giganto, to nie zestaw. Szczerze? Cokolwiek! Keller ma bardzo ubogie efekty. Ja bym dołożył cene za giganto do zamówienia albo kupił cokolwiek innego. Np. z biedronki, może w lidlu będzie coś ciekawego. Trudno teraz do końca powiedzieć co będzie warto kupić w marketach.

• 0
Opublikowano

Dlaczego odradzacie kellera

ps: ma ktos film z giganto

• 0
Opublikowano

Bo to Niemiecka firma, a u nich fajerwerki są bardzo ubogie, ze względy na przepisy.

• 0
Opublikowano

Dlaczego odradzacie kellera

ps: ma ktos film z giganto

bardzo slabe efekty za wieksze pieniadze, lepiej poczekac na biedre, lidl, polomarket i zamiast wydac 100 na produkty kelere lepiej wydac na jorga czy jake tam ma biedronka w tym roku i lidl

masz ta stowke to propozycja zakupu na troche zabawy i efektow:

1x mozdzierz -29,99

1x zestaw z5 rakietkami i petardami -29,99

1x rakietki posejdon -11,99

2x wyrzutnia helios -11,99

to tylko opcja z biedronki nie ma jeszcze oferty z lidla wiec nie da sie w tym temacie pomoc a co do polo to tez stu pocentwo nie wiadomo, poczekaj na te oferty i wtedy pytaj o ulozenie dobrego stuffu za male pienadze