fx-er 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Polecam zakupy w sezonie 2013 na S-PIRO! Byłem z kolegą z Belgii na zakupach-ładnie się rozwijają, towaru od rożnych importerów tak napchano że oczopląsu idzie dostać. Ceny dali takie jak u nich na sklepie dobrefajerwerki.pl, a ceny w tym sklepie mają dobre-porównywałem. Za kilka dni pojadę dla siebie na zakupki. :fireworks:/> Cytuj
PiroMarina 1 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Polecam zakupy w sezonie 2013 na S-PIRO! Byłem z kolegą z Belgii na zakupach-ładnie się rozwijają, towaru od rożnych importerów tak napchano że oczopląsu idzie dostać. Ceny dali takie jak u nich na sklepie dobrefajerwerki.pl, a ceny w tym sklepie mają dobre-porównywałem. Za kilka dni pojadę dla siebie na zakupki. :fireworks:/>/> Dziękujemy za pozytywa, faktycznie cenami i asortymentem postaraliśmy się w tym sezonie miło zaskoczyć naszych klientów. Zapraszamy serdecznie, hurtownia jest otwarta codziennie od 9,00 do 20,00. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi