wapster 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 W tym temacie można zadawać pytania związane z konkursem "KARTKA BOŻONARODZENIOWA". POWODZENIA! Na kartce nie musi być umieszczone logo firmy KOMETA. Maksymalny rozmiar kartki to A5, wielkość kartki z zeszytu szkolnego. Może być mniejsze.
Kudlaty 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Yeah taki konkurs mi się podoba!! Już mam ciekawy pomysł na c4d
Crispers5 1 Opublikowano 13 Grudnia 2013 C4d na kartce - dosyc ambitny cel. Polecam tutaj pooglądać galerie Piotra Tarki, ja stawialbym na wektor..
Mks 2 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Właśnie , czy na kartce ma znajdować się Logo komety ? Bo mam zrobioną kartkę , ale wstrzymuje się jeszcze z wysłaniem .
Krystian Piro 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja już narysowałem, narysowałem napis kometa i jutro wysyłam.
Kudlaty 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 C4d na kartce - dosyc ambitny cel. Polecam tutaj pooglądać galerie Piotra Tarki, ja stawialbym na wektor.. Miałem na myśli elektroniczną kartkę 3D ;] Nw tylko czy może być forma animacji kartki czy to ma być sama kartka ;/
Belick 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 W regulaminie jest napisane, że można zrobić pracę na kartce max A5 - czyli kartka z normalnego zeszyty do szkoły, autor tematu chyba zrobił błąd.
abuk 30 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ponawiam pytanie przedmówców: Czy na kartce musi być zawarte logo Komety czy też nie?
wapster 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 Na kartce nie musi być umieszczone logo firmy KOMETA. Maksymalny rozmiar kartki to A5, wielkość kartki z zeszytu szkolnego. Może być mniejsze.
rosomak380 3 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam Chciałbym się zapytać,czy karta może być podwójna formatu A5?
wapster 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam Chciałbym się zapytać,czy karta może być podwójna formatu A5? Wydaje mi się że tak, ale wtedy musi być otwierana.
Agnieszka 1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 1. Logo może być - nie jest wymagane 2. A5 to maksymalny rozmiar frontu kartki (otwierana po rozłożeniu może mieć maksymalnie format A4) 3. Ciekawy i oryginalny tekst życzeń (z akcentami pirotechnicznymi) może być dodatkowym atutem przy ocenie pracy 4. Adresat życzeń anonimowy lub wedle własnego uznania 5. Kartka może być animacją
Crispers5 1 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Czy można wysłać 2 kartki, gdzie pod uwagę będzie brana tylko jedna lepsza? Zrobiłem jedną na próbę, która nawet mi się podoba i fajnie byłoby ją wysłać.
Kamilox 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Czy można wysłać 2 kartki, gdzie pod uwagę będzie brana tylko jedna lepsza? Zrobiłem jedną na próbę, która nawet mi się podoba i fajnie byłoby ją wysłać. :)/> Można wysłać tylko jedną kartkę tak pisze w regulaminie Kamilox
Arturo :) 14 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja się pytam czy można to w regulaminie zmienić... Z tego co widzę dużo osób zadeklarowało, że już wysłało kartki, więc byłoby to nie fair w stosunku do nich
Crispers5 1 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zawsze mogą dosłać drugą więc nie widzę w tym żadnego problemu. Myślę, że max 2 kartki na osobę nie stanowiłoby wielkiego problemu dla Jurorów.
sQbaniec 10 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jest regulamin to po co go zmieniać ? Wprowadzi tylko nie potrzebne zamieszanie.
Rekomendowane odpowiedzi