Crispers5 1 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Na prezentacje i uporządkowanie warstw niestety zabrakło czasu, no ale najważniejsze jest. Odnośnie konkursu to bardziej trafny niż w tamtym roku.
FITBest 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Na prezentacje i uporządkowanie warstw niestety zabrakło czasu, no ale najważniejsze jest. Odnośnie konkursu to bardziej trafny niż w tamtym roku. Źle to ująłeś nie bardziej trafny tylko bardziej pasujący dla Ciebie. Bo lubisz bawić się z grafiką nieprawdaż?
Crispers5 1 Opublikowano 25 Grudnia 2013 FITBest. 1 - Nie lubię, a poza tym zajmowałem się całkiem inną dziedziną grafiki 2 - Jest to konkurs ogólno artystyczny 3 - Mieliście wolną rękę i równe szanse jeśli chodzi o pomysł czy estetykę Ponadto ucieszyłbym się również gdyby tematem było zdjęcie, film, prezentacja, Excel, wiersz, opowiadanie, kompozycja na pianino. Myślę, że ubiegłoroczny konkurs dał firmie więcej bałaganu niż pożytku. Każdy konkurs na zasadzie losowania jest nudny, fajnie jest pooglądać prace innych uczestników. Co do metody wykonania kartki, mieliście naprawdę wolną rękę, m.in. Cuilling świetną i modną w ostatnim czasie metodę zdobienia kartek świątecznych, która z pewnością zachwyciłaby jurorów. Życzę każdemu wygranej.
Mks 2 Opublikowano 25 Grudnia 2013 FITBest. 1 - Nie lubię, a poza tym zajmowałem się całkiem inną dziedziną grafiki 2 - Jest to konkurs ogólno artystyczny 3 - Mieliście wolną rękę i równe szanse jeśli chodzi o pomysł czy estetykę Ponadto ucieszyłbym się również gdyby tematem było zdjęcie, film, prezentacja, Excel, wiersz, opowiadanie, kompozycja na pianino. Myślę, że ubiegłoroczny konkurs dał firmie więcej bałaganu niż pożytku. Każdy konkurs na zasadzie losowania jest nudny, fajnie jest pooglądać prace innych uczestników. hmm , nie wiadomo czy przedstawią prace innych użytkowników .
Lenio 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Sorry. Post w nawiązaniu do wypowiedzi Huberta i Szymona. :xmas_tongue: Było pisane, że rozwiązanie konkursu do 27go, stąd moje zażenowanie.
Hubert 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Kto usunął mój post? Wyniki miały być do 27 grudnia 2013 roku, a jest już 28 grudnia. Przypadek? Nie sądzę.
wapster 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Niestety jury mam problem z wyborem 2 i 3 miejsca. Pierwsze jest już obsadzone. Wyniki jak i wysyłka paczek odbędzie się w Poniedziałek rano.
Mks 2 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Niestety jury mam problem z wyborem 2 i 3 miejsca. Pierwsze jest już obsadzone. Wyniki jak i wysyłka paczek odbędzie się w Poniedziałek rano. Czyżby crispers ma 1 miejsce xD?
Hubert 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Czy w ogóle dojdzie paczka w sylwestra, jeśli w poniedziałek wysyłają? Jeśli mają problem z wyborem, bo obie prace są warte nagrody to niech zrobią 4 miejsce.
wapster 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Czy w ogóle dojdzie paczka w sylwestra, jeśli w poniedziałek wysyłają? Dlatego jeśli wygrasz będziesz miał fajerwerki na przyszły rok. Nie zadawajcie więcej głupich pytań... proszę
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wytłumacze wam coś. Kurierzy paczki zbierają zazwyczaj od godzin południowych do wczesnowieczornych. To kiedy dana paczka wyjdzie od nadawcy nijak się ma do tego kiedy zostanie dostarczona, bo trafia na sortownie, a następnie do odpowiedniej ciężarówki (wahadła), która transportuje paczki pomiędzy 2 centralami (transport odbywa się zazwyczaj w nocy). Nad ranem dostarcza paczki do sortowni docelowej, gdzie paczki przekazywane są kurierom doręczającym, a już od ich organizacji pracy zależy czy paczke dostaniecie o 10.00,12.00 czy 18.00.
wapster 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 I m-ce Arturo:) II m-ce abuk III m-ce Marcinok Wyróżnienie wyrzutnia 25sh i 19sh barteek12 Paczki zostały już wydane kurierowi!
rosomak380 3 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Gratuluję zwycięzcom. Dodatkowo chciałbym się zapytać czy doszła moja kartka gdyż Poczta Polska szwankuje.
Crispers5 1 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Szkoda, że Pani Agnieszka się nie wypowiada w ogóle. Liczyłem na jakiś komentarz chociaż - ile było prac, czy spodobała się w ogóle moja praca. Konkurs traci przez to swój urok.
barteek12 1 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dziękuję bardzo za wyróżnienie co prawda nie jest to pierwsze miejsce, ale nie ma co narzekać bo inni nie wygrali gdy otrzymam paczkę poinformuje tym, dziękuję organizatorom oraz gratuluje osobą które wygrały.
wapster 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jednocześnie prosiłbym Was wszystkich o zaprezentowanie swoich prac w temacie. :)/> Też prosił bym wszystkie osoby które brały udział w konkursie o zaprezentowanie Wszystkim forumowiczom swoich prac. Gratuluje zwycięzca!
abuk 30 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Oto moja praca: Przepraszam za jakość zdjęcia, ale innym niestety nie dysponuję.
Rekomendowane odpowiedzi