drewniak 19 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Witam Pierwszy raz zamawiałem przez internet , wiem może jakiś full wypas nie jest ale na pierwszy raz myślę że wystarczy . Mam nadzieję że za rok będzie lepiej :D/> http://zapodaj.net/fa3f3a0f3989a.jpg.html Odpaliłem fp3 small jakbym wiedział że jest taka mocna to bym zamówił więcej .. Naprawdę ogromne zaskoczenie ze strony tak małej petardy . Wydałem 143 zł . Cytuj
oloj 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dobry zestaw niezłe rakiety i popularne wyrzutnie no i hukowe. 9/10 chociaż wziąłym mniej petard a więcej rakiet/wyrzutni/circobliców. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Może skromnie ale bardzo efektownie. Zapewne ucieszy cię efekt kostek ponieważ zabrałes jedne z lepszych kostek w tej cenie. Daje 10/10 zapraszam do mnie. Pozdrawiam Cytuj
Fajermanek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nie ,az taki skromny stuff.Tylko troche malo petard wedlug mnie ,ale jest ok 9/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi