DawidPirotechnik 4 Opublikowano 15 Grudnia 2013 mam taki problet gdy napisze np. "siema" to mi wyskakuje takie kodowanie na sb >tpircs/< ]913941[(edaf_stuohs.xobtuohspi >'tpircsavaj/txet'=epyt tpircs< >rt/< >dt/< ameis >naps/<)60:11 - 3102 ńeizdurg 51(>''=eltit 'emit_xobtuohs thgir'=ssalc naps< >'%99'=htdiw 'pot'=ngilav dt< >dt/< : >a/<>/ ''=tla 'gnp.pupop_resu/ikrewrejaf/segami_elyts/cilbup/lp.ikrewrejafmurof.www//:ptth'=crs gmi<>'liforp lteiwśyW'=eltit '0974di__ resu__'=ssalc '/kinhcetoripdiwad-0974/resu/lp.ikrewrejafmurof.www//:ptth'=ferh a<;psbn&>a/<...cetoriPdiwaD>'kinhcetoriPdiwaD'=eltit '/kinhcetoripdiwad-0974/resu/lp.ikrewrejafmurof.www//:ptth'=ferh a< >'%1'=htdiw 'parwon'=parwon 'pot'=ngilav 'thgir'=ngila dt< >'913941-wor-tuohs'=di '2wor'=ssalc rt< czego to wina ze takie cos wyskakuje ? Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 15 Grudnia 2013 mam taki problet gdy napisze np. "siema" to mi wyskakuje takie kodowanie na sb >tpircs/< ;)/>]913941[(edaf_stuohs.xobtuohspi >'tpircsavaj/txet'=epyt tpircs< >rt/< >dt/< ameis >naps/<)60:11 - 3102 ńeizdurg 51(>''=eltit 'emit_xobtuohs thgir'=ssalc naps< >'%99'=htdiw 'pot'=ngilav dt< >dt/< : >a/<>/ ''=tla 'gnp.pupop_resu/ikrewrejaf/segami_elyts/cilbup/lp.ikrewrejafmurof.www//:ptth'=crs gmi<>'liforp lteiwśyW'=eltit '0974di__ resu__'=ssalc '/kinhcetoripdiwad-0974/resu/lp.ikrewrejafmurof.www//:ptth'=ferh a<;psbn&>a/<...cetoriPdiwaD>'kinhcetoriPdiwaD'=eltit '/kinhcetoripdiwad-0974/resu/lp.ikrewrejafmurof.www//:ptth'=ferh a< >'%1'=htdiw 'parwon'=parwon 'pot'=ngilav 'thgir'=ngila dt< >'913941-wor-tuohs'=di '2wor'=ssalc rt< czego to wina ze takie cos wyskakuje ? Zmień przeglądarke. Cytuj
0 Horonak 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pewnie wina jakieś ch*jowej przeglądarki. Ja mam Mozille i wszystko działa elegancko. A jak nie przeglądarka to nie wiem. Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Problem w tym, że mam Mozillę, a te kodowania i tak się pojawiają. W Chrome też :xmas_mad: . Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2013 ja mam google chrom i nie zmienie jej bo na innych przegladarkach strasznie mi neta muli ale jeszcze 2 tygodnie temu wszystko było dobrze teraz zaczeło te kodowanie wyskakiwac Cytuj
0 Hubert 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mi też czasami to wyskakuje, ale mi to nie przeszkadza. To jest odwrócony kod źródłowy. Cytuj
Pytanie
DawidPirotechnik 4
mam taki problet
gdy napisze np. "siema" to mi wyskakuje takie kodowanie na sb
>tpircs/< ]913941[(edaf_stuohs.xobtuohspi >'tpircsavaj/txet'=epyt tpircs< >rt/< >dt/< ameis >naps/<)60:11 - 3102 ńeizdurg 51(>''=eltit 'emit_xobtuohs thgir'=ssalc naps< >'%99'=htdiw 'pot'=ngilav dt< >dt/< : >a/<>/ ''=tla 'gnp.pupop_resu/ikrewrejaf/segami_elyts/cilbup/lp.ikrewrejafmurof.www//:ptth'=crs gmi<>'liforp lteiwśyW'=eltit '0974di__ resu__'=ssalc '/kinhcetoripdiwad-0974/resu/lp.ikrewrejafmurof.www//:ptth'=ferh a<;psbn&>a/<...cetoriPdiwaD>'kinhcetoriPdiwaD'=eltit '/kinhcetoripdiwad-0974/resu/lp.ikrewrejafmurof.www//:ptth'=ferh a< >'%1'=htdiw 'parwon'=parwon 'pot'=ngilav 'thgir'=ngila dt< >'913941-wor-tuohs'=di '2wor'=ssalc rt<
czego to wina ze takie cos wyskakuje ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi