Sawi 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witajcie, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem fanem efektów ziemnych, uwielbiam petardy, klimat i atmosfera to najważniejsze jak dla mnie w sylwestra. Mój stuff składa się głównie z petard, ale nie jest kompletny! Przed sylwestrem w sklepach dokupię Zestaw promocyjny warty 14 zł Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Całkiem fajny stuff 10/10 lubisz to co ja czyli petardy czekam na zdjęcie Kamilox Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witajcie, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem fanem efektów ziemnych, uwielbiam petardy, klimat i atmosfera to najważniejsze jak dla mnie w sylwestra. Mój stuff składa się głównie z petard, ale nie jest kompletny! Przed sylwestrem w sklepach dokupię :)/> Zestaw promocyjny warty 14 zł Tak , całkiem fajny stuff do zabawy . Cytuj
0 Demon 0 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mój też głównie z petard. :xmas_smile: Jest Zadowolony z Stuffu :christmascool: Cytuj
0 Sawi 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2013 Otrzymałem już fajerwerki jednak obawiam się, że FP3 Small będzie miało bardzo słaby huk. Albo to ja źle myślę i nie wiem co jeszcze albo tak jest naprawdę. FP3 Small jest bardzo bardzo małe, na paczce lub przy wypakowaniu stuffu u innych były stosunkowo duże, moje są malutkie, wielkością są takie jak klawisz od klawiatury. Po prostu trochę się zaniepokoiłem tak samo z cyrkoblitz jest po prostu tak mały, że nie wiem czy to może wgl wzbić się w powietrze Postaram się zrobić zdjęcie i pokazać. Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Bez obaw fp3small są takie małe, co do huku to się nie wypowiem bo nie testowałem jeszcze tegorocznej partii Cytuj
0 Kudlaty 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Otrzymałem już fajerwerki jednak obawiam się, że FP3 Small będzie miało bardzo słaby huk. Albo to ja źle myślę i nie wiem co jeszcze albo tak jest naprawdę. FP3 Small jest bardzo bardzo małe, na paczce lub przy wypakowaniu stuffu u innych były stosunkowo duże, moje są malutkie, wielkością są takie jak klawisz od klawiatury. Po prostu trochę się zaniepokoiłem tak samo z cyrkoblitz jest po prostu tak mały, że nie wiem czy to może wgl wzbić się w powietrze ://> Postaram się zrobić zdjęcie i pokazać. Oj zdziwisz się Cytuj
0 Galfarion 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dobrze dobrany stuff A co do fp3 small one są takie małe ale huk mają niezły A cyrko bez problemu wzbije się w powietrze Cytuj
0 Demon 0 Opublikowano 16 Grudnia 2013 FP3 small - też jak zobaczyłem na żywo jak wyglądają to myślałem, że z efektem średnio, ale po przetestowaniu byłem miło zaskoczony :xmas_laugh: Cytuj
Pytanie
Sawi 0
Witajcie, na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem fanem efektów ziemnych, uwielbiam petardy, klimat i atmosfera to najważniejsze jak dla mnie w sylwestra.
Mój stuff składa się głównie z petard, ale nie jest kompletny!
Przed sylwestrem w sklepach dokupię
Zestaw promocyjny warty 14 zł
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi