Mks 2 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Wow , super oferta . Te rakietki wyglądają na ciekawe , jeszcze w tak niskiej cenie. Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 [] Wow , super oferta . Te rakietki wyglądają na ciekawe , jeszcze w tak niskiej cenie. [] troche dziwne bo w polo sąidentyczne i za 29.99 zl wiec tu chyba 1 sztuka tak jak napisane Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ta wyrzutnia P2000 i za 3,99?! Super efekt jak na taką cenę. W Biedronce taka jedna kosztuje 11,99 zł. Wezmę P2000 x3 = 12 zł! Do zabawy na pewno się przyda A do tego P2108 za taką cenę tyle strzałów! Zakupy w Arhelanie w tym roku na pewno będą Cytuj
bauor 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Hahaha,abyś się nie przeliczył byłem wczoraj w tym sklepie i wiecie co, w gazetce są w ogóle inne ceny niż w sklepie ,ta wyrzutnia co jest tu niby za '3.99' tak na prawdę kosztuje ok.16 zł,jedynie co z tej oferty się opłaca , to ten zestaw rakiet, cena jest taka sama jak w gazetce,wczoraj kupiłem i jestem mile zaskoczony jak za tą cenę to efekt jest na prawdę dobry. Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Hahaha,abyś się nie przeliczył byłem wczoraj w tym sklepie i wiecie co, w gazetce są w ogóle inne ceny niż w sklepie ,ta wyrzutnia co jest tu niby za '3.99' tak na prawdę kosztuje ok.16 zł,jedynie co z tej oferty się opłaca , to ten zestaw rakiet, cena jest taka sama jak w gazetce,wczoraj kupiłem i jestem mile zaskoczony jak za tą cenę to efekt jest na prawdę dobry. :D/> Poważnie mówisz?! ;o A nie widziałeś może ile kosztuje ta niby za 29,99? A już myślałem że to na serio ;/ Obczaję w poniedziałek co u mnie słychać Cytuj
bauor 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wiesz, chyba ta za 29,90 zł to cena jest taka sama,a te coś za 3,99zł to petardy lontowe , ale masz tam większy wybór przynajmniej u mnie tak jest, są nawet jakieś rzymskie ognie w dobrej cenie, nie wiem czy dobrze patrzyłem ale 9zł za 2szt,ale nie pamietam dokładnie,jak pójdziesz w poniedziałek to napisz co kupiłeś ok? Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wiesz, chyba ta za 29,90 zł to cena jest taka sama,a te coś za 3,99zł to petardy lontowe , ale masz tam większy wybór przynajmniej u mnie tak jest, są nawet jakieś rzymskie ognie w dobrej cenie, nie wiem czy dobrze patrzyłem ale 9zł za 2szt,ale nie pamietam dokładnie,jak pójdziesz w poniedziałek to napisz co kupiłeś ok? :D/> Okej Wrzucę nawet zdjęcie. Jutro lookne tak wstępnie bo niedziela handlowa, więc otwarty Mam nadzieję że ta co 30 zł kosztuje tyle samo bo na prawdę jest niezła. To nic, odpuścimy sobie tą za 4 zł i sie kupi ten zestawik rakiet :xmas_happy: Cytuj
bauor 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wczoraj nagrałem efekt tych rakiet , jak coś to jutro mogę wrzucić Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wczoraj nagrałem efekt tych rakiet :D/> , jak coś to jutro mogę wrzucić :D/> Gdybyś wrzucił filmik z tymi efektami tych rakiet Wrzuć tutaj Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Byłem, widziałem. Dokładnie tak samo jak u Ciebie. Za 3,99 jakieś paczki petard, ta co niby za 3,99 kosztuje 16 zł. Wziąłem te rakiety, których cena się zgadzała. No nie wiem, zobaczymy może dzisiaj przetestuję Cytuj
bauor 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Testuj,to nie będę filmiku wrzucał,jeszcze jedną mam i dziś pójdzie w powietrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi