Skocz do zawartości

[Matek711] Stuff 2013/2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich pragnę przedstawić mój cały stuff na ten rok :)

Nie jest tego dużo ale w tym roku postawiłem na skromny ale z powerem stuff :).

Co do wartości tak +/- około 250zł warte to wszystko :)

Proszę oceniać komentować uwagi też mile widziane może jakieś propozycje co do odpalania tego :) z góry dzięki

Pozdrawiam i życzę Wesołych świat :) Matek711 :)

Zakupy na www.Fajerwerki-Korsarz.pl

JW1000 - One Row

TXB475 - Painting Sky

TXB468 - Lewanter

P7034 - Katar

JW06 - Kasjopeja - Seria Big Bang

JF11 - Ninja

JM02 - Kamikadze duże

JF66 - Flash

Całość

jwte.jpg

Opublikowano

Stuff całkiem całkiem lecz jak dla mnie za mało zabawy 7/10, ale po co ci ten One Row za 250zł pokazu raczej nie skręcisz więc według mnie nie porzebny będzie. ;)

Kamilox :fireworks:

Opublikowano

Dokup jakieś petardy do zabawy i stuff będzie extra :D Na razie 7/10 :P

Opublikowano

Nie jestem zwolennikiem zabawy ^^ i nigdy w moim stuffie nie ma pierdółek xD

a co Do Jw1000 chce Efektowny Finał :)

Opublikowano

Super stuff w moim stylu. Konkrety + troszkę zabawy to coś co lubię :xmas_happy: Same dobre produkty więc będziesz z nich zadowolony. Życzę zdrowych i spokojnych świąt i wystrzałowego sylwestra !

Opublikowano

Jak się ma pomysł to i za 250 zł zrobi się ciekawy pokaz ;) Moim zdaniem może być tylko brakuje jednej paczki fp3.

Opublikowano

Jak się ma odpowiednie Towarzystwo to pierdółek nie potrzeba :) dla mnie liczy sie żeby mieli co zobaczyć a nie żeby jarać się hukiem

Wielkie Dzięki za miłe słowa :) Również życzę Ci Wystrzałowego Sylwestra oraz dużo zdrowia :)

Opublikowano

Duzy minus ze nie ma petard ;/ jak kto woli :(

Opublikowano

Strata kasy :P

Opublikowano

Zalezy dla kogo ;p w moim stuffie sa same petardy prawie xD

Opublikowano

Fajny stuff konkretny :P 10/10

Opublikowano

Owszem jak byłem mniejszy to huk mnie bardziej kręcił i miałem zawsze dużo pierdółek :P Rakiety motylki petardy itp ale z czasem mi to przeszło i wole oglądać efekt na niebie niż latać przez cały dzień i sie bawić tym ;) Może też to kiedyś zrozumiesz :)

Opublikowano

Całkiem , całkiem .Praktycznie same kostki , brakuje jakiś rakiet jak dla mnie .

Opublikowano

Bardzo fajny stuff 9/10 a z Painting Sky będziesz bardzo, ale to bardzo zadowolony :]

Ps. zapraszam do mnie ;)

Opublikowano

Bardzo fajny stuff 9/10 a z Painting Sky będziesz bardzo, ale to bardzo zadowolony :]/>

Ps. zapraszam do mnie ;)/>

Wiem ^^ mam ją już 3 rok :P miałem wybrać inna ale jak za tą cena to nie ma sobie konkurencji prawie w tym roku przetestuje Finał Txb475 i JW1000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prezentuje wam o to co udało mi się zrobić z moich artykułów ;) Proszę o Ocenę i komentarz to tego :) z góry dzięki :)

fajt.jpg

Opublikowano

Mnie huk też nie kręci :xmas_happy: Wole konkrety jak Ty. Stuff super, widzę łączenie solidna robota. Będzie nagrywał ? mam nadzieję, że tak !

Opublikowano

Ciekawa koncepcja, że pokaz zaczyna się od motylków. Ciekawe jak wyjdzie taki warm up.

Opublikowano

Raczej będzie nagrywane chociaż mam problem z aparatem

nie od motylków xD jak dobrze się przyglądniesz są na samym początku Fleshe :P/>

Własnie obawiam się żeby przez Motylki nie zapalił się lont dalej -.-

Opublikowano

Lont powinnien dalej się palić swoim tempem. Natomiast czy nie za blisko jest jeden motyl od drugiego? W momencie wzbijania nie będa sobie przeszkadzać?

Opublikowano

Motylki na pewno urozmaicą pokaz, wszystko fajnie połączone. Od najmniejszej wyrzutni do największej, do tego ten wachlarz, wspaniały finał :)

Opublikowano

Dobrze ułożone wyrzutnie, zrobią wrażenie na widowni :P Ale one row na taśme? Tego jeszcze nie było ;D

Opublikowano

Odległość jest taka średnia mniej więcej 30 cm powinno wystarczyć

Nie one row nie jest na taśmie xD tak jak Txb475 jest przymocowany kątownikami budowlanymi :)

na samej taśmie mogło by się to kiepsko skończyć xD mocowanie jest dość solidne