Matek711 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam wszystkich pragnę przedstawić mój cały stuff na ten rok Nie jest tego dużo ale w tym roku postawiłem na skromny ale z powerem stuff . Co do wartości tak +/- około 250zł warte to wszystko Proszę oceniać komentować uwagi też mile widziane może jakieś propozycje co do odpalania tego z góry dzięki Pozdrawiam i życzę Wesołych świat Matek711 Zakupy na www.Fajerwerki-Korsarz.pl JW1000 - One Row TXB475 - Painting Sky TXB468 - Lewanter P7034 - Katar JW06 - Kasjopeja - Seria Big Bang JF11 - Ninja JM02 - Kamikadze duże JF66 - Flash Całość Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Stuff całkiem całkiem lecz jak dla mnie za mało zabawy 7/10, ale po co ci ten One Row za 250zł pokazu raczej nie skręcisz więc według mnie nie porzebny będzie. Kamilox Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dokup jakieś petardy do zabawy i stuff będzie extra Na razie 7/10 Cytuj
Matek711 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie jestem zwolennikiem zabawy ^^ i nigdy w moim stuffie nie ma pierdółek xD a co Do Jw1000 chce Efektowny Finał Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Super stuff w moim stylu. Konkrety + troszkę zabawy to coś co lubię :xmas_happy: Same dobre produkty więc będziesz z nich zadowolony. Życzę zdrowych i spokojnych świąt i wystrzałowego sylwestra ! Cytuj
MrArtur 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jak się ma pomysł to i za 250 zł zrobi się ciekawy pokaz Moim zdaniem może być tylko brakuje jednej paczki fp3. Cytuj
Matek711 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jak się ma odpowiednie Towarzystwo to pierdółek nie potrzeba dla mnie liczy sie żeby mieli co zobaczyć a nie żeby jarać się hukiem Wielkie Dzięki za miłe słowa Również życzę Ci Wystrzałowego Sylwestra oraz dużo zdrowia Cytuj
remik781 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zalezy dla kogo ;p w moim stuffie sa same petardy prawie xD Cytuj
Matek711 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Owszem jak byłem mniejszy to huk mnie bardziej kręcił i miałem zawsze dużo pierdółek Rakiety motylki petardy itp ale z czasem mi to przeszło i wole oglądać efekt na niebie niż latać przez cały dzień i sie bawić tym Może też to kiedyś zrozumiesz Cytuj
Mks 2 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Całkiem , całkiem .Praktycznie same kostki , brakuje jakiś rakiet jak dla mnie . Cytuj
djqvert200 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Bardzo fajny stuff 9/10 a z Painting Sky będziesz bardzo, ale to bardzo zadowolony Ps. zapraszam do mnie Cytuj
Matek711 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Bardzo fajny stuff 9/10 a z Painting Sky będziesz bardzo, ale to bardzo zadowolony :]/> Ps. zapraszam do mnie ;)/> Wiem ^^ mam ją już 3 rok miałem wybrać inna ale jak za tą cena to nie ma sobie konkurencji prawie w tym roku przetestuje Finał Txb475 i JW1000 Cytuj
Matek711 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Prezentuje wam o to co udało mi się zrobić z moich artykułów Proszę o Ocenę i komentarz to tego z góry dzięki Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mnie huk też nie kręci :xmas_happy: Wole konkrety jak Ty. Stuff super, widzę łączenie solidna robota. Będzie nagrywał ? mam nadzieję, że tak ! Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ciekawa koncepcja, że pokaz zaczyna się od motylków. Ciekawe jak wyjdzie taki warm up. Cytuj
Matek711 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Raczej będzie nagrywane chociaż mam problem z aparatem nie od motylków xD jak dobrze się przyglądniesz są na samym początku Fleshe :P/> Własnie obawiam się żeby przez Motylki nie zapalił się lont dalej -.- Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Lont powinnien dalej się palić swoim tempem. Natomiast czy nie za blisko jest jeden motyl od drugiego? W momencie wzbijania nie będa sobie przeszkadzać? Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Motylki na pewno urozmaicą pokaz, wszystko fajnie połączone. Od najmniejszej wyrzutni do największej, do tego ten wachlarz, wspaniały finał Cytuj
MrArtur 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dobrze ułożone wyrzutnie, zrobią wrażenie na widowni Ale one row na taśme? Tego jeszcze nie było ;D Cytuj
Matek711 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 Odległość jest taka średnia mniej więcej 30 cm powinno wystarczyć Nie one row nie jest na taśmie xD tak jak Txb475 jest przymocowany kątownikami budowlanymi na samej taśmie mogło by się to kiepsko skończyć xD mocowanie jest dość solidne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi