Bartosz 43 Opublikowano 17 Grudnia 2013 No to czas kompletować swój stuff! część I sklep: taniefajerwerki.pl kwota: 1124,00 zł Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ładnie, prawie same kostki Piromaxa liczę na filmy i opinię. w Kolejnej części pojawią się jakieś kostki czy już petardy, art różne ? Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 O filmy się postaram tak jak co roku. W kolejnych częściach zdecydowanie kontynuacja kostek. Petardy i art. różne mnie po prostu nie bawią Cytuj
Mks 2 Opublikowano 17 Grudnia 2013 No prezentuje się za***isty stuff , dokupił bym jakieś rakietki dobre jeszcze . Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 17 Grudnia 2013 No pięknie stuff się prezentuje.Wyrzutnie wygladają imponująco lecz są mało znane,no ale przecież ktoś musi je wypróbować.Za stuff jak najbardziej 10/10 Cytuj
djqvert200 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dużo fajnych konkretnych kostek z pięknymi efektami 10/10 Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Imponująco! Niemal same konkrety i bardzo dużo Piromaxa - bardzo dobrze :xmas_smile: . Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Stuff 10/10 również uważam że kostki są najfajniejsze w sumie nie jestem zaskoczony i czekam na dalsze realizacje . Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 część II sklep: taniefajerwerki.pl kwota: 710,00 zł Nie wykluczam, że po świętach będzie jeszcze trzecia i ostatnia część zakupów. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 22 Grudnia 2013 szalejesz stuff piekny widze ze stawiasz na efekt a nie na ilosc Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 22 Grudnia 2013 No Bartosz, na twój stuff zawsze można liczyć. Kostki które bierzesz zawsze okazują się hitem, dlatego też ciesze się, że niektóre z nich znalazły się również w moim stuffie (też wziąłem Rubicon'a i Fire Art'a). Przy takich kostka masz absolutną gwarancję niesamowitych efektów. Aż zazdroszczę widzom. Kometa i Piromax to firmy które aktualnie przodują pod względem jakości produktów NWP, mają bardzo ciekawe efekty i spory wybór. Triplex również niewiele im ustępuje. Jako ktoś kto uwielbia dobry efekt, mogłeś jeszcze wziąć jeszcze jakiś wachlarz (widownia to uwielbia), a z mniejszych rzeczy fontanny PXF202 albo PXF204 (naprawdę ładnie się prezentują), kostki PXB2102, PXB2103, PXB2104 i PXB2105 (mimo małego kalibru oraz dość niskiej ceny mają naprawdę dobry efekt - przy odpaleniu dwóch czy trzech naraz w pokazie można mieć dobrą sieczkę na niebie, sam myślę nad zrobieniem takiego manewru) oraz ewentualnie jakiś moździerz. Liczę na filmy ze strzelania! Miłej zabawy i udanego sylwestra, mam nadzieję że w tym roku uda nam się zobaczyć. Pozdrawiam Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Znakomity stuff poprostu coś kapitalnego.No widzę,że masz jeden z największych stuffów z pośrod wszystkich użytkowników tego forum.Zakupileś tą wyrzutnie Fire Art z piromaxa,którą mam juz pewien czas na oku i wiem kto może mi udzielić informacji o wrażeniach z tej kostki Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 No Bartosz, na twój stuff zawsze można liczyć. Kostki które bierzesz zawsze okazują się hitem, dlatego też ciesze się, że niektóre z nich znalazły się również w moim stuffie (też wziąłem Rubicon'a i Fire Art'a). Przy takich kostka masz absolutną gwarancję niesamowitych efektów. Aż zazdroszczę widzom. Kometa i Piromax to firmy które aktualnie przodują pod względem jakości produktów NWP, mają bardzo ciekawe efekty i spory wybór. Triplex również niewiele im ustępuje. Jako ktoś kto uwielbia dobry efekt, mogłeś jeszcze wziąć jeszcze jakiś wachlarz (widownia to uwielbia), a z mniejszych rzeczy fontanny PXF202 albo PXF204 (naprawdę ładnie się prezentują), kostki PXB2102, PXB2103, PXB2104 i PXB2105 (mimo małego kalibru oraz dość niskiej ceny mają naprawdę dobry efekt - przy odpaleniu dwóch czy trzech naraz w pokazie można mieć dobrą sieczkę na niebie, sam myślę nad zrobieniem takiego manewru) oraz ewentualnie jakiś moździerz. Liczę na filmy ze strzelania! Miłej zabawy i udanego sylwestra, mam nadzieję że w tym roku uda nam się zobaczyć. Pozdrawiam Postaram się jeszcze o jakieś zakupy po świętach - choć nie obiecuję - więc może dojdzie coś z rzeczy zaproponowanych przez Ciebie. Filmy myślę że będą. Dzięki i również udanego sylwestra życzę. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 23 Grudnia 2013 No Bartku z roku na rok coraz bardziej mnie zaskakujesz. Liczę na filmy tych wyrzutni. Udanej zabawy! Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 piękny Stuff :xmas_biggrin: masz dużą ilość kostek z przewagą konkretów !! w tym roku piromax robi niezłą furorę na polskim rynku mają efektowne kostki w niskiej cenie i to już jest wygrana :xmas_biggrin: i oczywiście tak jak kolega wyżej liczę na filmiki życzę Wesołych Świąt oraz udanego Sylwestra Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 część III - ostatnia sklep: taniefajerwerki.pl kwota: 475,00 zł W ten oto sposób stuff 2013 został skompletowany. Tradycyjnie już stawiam na wyrzutnie, więc nie inaczej jest i w tym roku. Jak widać nie lubię się rozdrabniać, więc mój stuff jest bez zbędnych pierdół. Zdecydowałem się wypróbować nowego importera Piromax i już wiem, że był to świetny wybór. Nie zabrakło również sprawdzonej Komety. Odpalać będę pojedynczo, jedynie co połączę to te najmniejsze kostki + JW31. Jak wiadomo "w kupie siła", więc mam nadzieję, że pomimo niedużych rozmiarów trochę zamieszania na niebie zrobią. Zdjęcie całości wkrótce. Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2013 A tak się prezentuje stuff w całości. Wydałem 2309 zł. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 29 Grudnia 2013 No nudzić to ty się nie będziesz. Świetnie wybrane kostki większego kalibru, które zadowolą wszystkich co będą je oglądać. Dodatkowo symboliczna paczka mocnych petard na rozgrzewkę. Czekam na filmy i życzę udanego Sylwestra. Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Stuff robi wrażenie, zakupiłeś świetne kostki małe jak i te większe. Bardzo dobrze ,że testujesz Piromaxa (liczę na filmiki). Naprawdę jest konkret, sylwek na pewno będzie udany. Pozdro :xmas_biggrin: Cytuj
KondziOLwG* 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Bardzo dobre kostki, będziesz łączył czy może pojedyncze odpalanie? Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Kostki są naprawdę EXTRA Dla mnie trochę mało zabawy, ale za ten efekt 10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi