Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to czas kompletować swój stuff!

część I

sklep: taniefajerwerki.pl

kwota: 1124,00 zł

1z3w4xw.jpg

Opublikowano

Ładnie, prawie same kostki Piromaxa :) liczę na filmy i opinię. w Kolejnej części pojawią się jakieś kostki czy już petardy, art różne ?

Opublikowano

O filmy się postaram tak jak co roku. W kolejnych częściach zdecydowanie kontynuacja kostek. Petardy i art. różne mnie po prostu nie bawią ;)

Opublikowano

No prezentuje się za***isty stuff , dokupił bym jakieś rakietki dobre jeszcze .

Opublikowano

No pięknie stuff się prezentuje.Wyrzutnie wygladają imponująco lecz są mało znane,no ale przecież ktoś musi je wypróbować.Za stuff jak najbardziej 10/10

Opublikowano

Dużo fajnych konkretnych kostek z pięknymi efektami 10/10 :]

Opublikowano

Imponująco! Niemal same konkrety i bardzo dużo Piromaxa - bardzo dobrze :xmas_smile: .

Opublikowano

Stuff 10/10 również uważam że kostki są najfajniejsze w sumie nie jestem zaskoczony :) i czekam na dalsze realizacje .

Opublikowano

część II

kwota: 710,00 zł

14np73a.jpg

Nie wykluczam, że po świętach będzie jeszcze trzecia i ostatnia część zakupów.

Opublikowano

A jednak pojawiła się seteczka :P

Opublikowano

No Bartosz, na twój stuff zawsze można liczyć. Kostki które bierzesz zawsze okazują się hitem, dlatego też ciesze się, że niektóre z nich znalazły się również w moim stuffie (też wziąłem Rubicon'a i Fire Art'a). Przy takich kostka masz absolutną gwarancję niesamowitych efektów. Aż zazdroszczę widzom. Kometa i Piromax to firmy które aktualnie przodują pod względem jakości produktów NWP, mają bardzo ciekawe efekty i spory wybór. Triplex również niewiele im ustępuje.

Jako ktoś kto uwielbia dobry efekt, mogłeś jeszcze wziąć jeszcze jakiś wachlarz (widownia to uwielbia), a z mniejszych rzeczy fontanny PXF202 albo PXF204 (naprawdę ładnie się prezentują), kostki PXB2102, PXB2103, PXB2104 i PXB2105 (mimo małego kalibru oraz dość niskiej ceny mają naprawdę dobry efekt - przy odpaleniu dwóch czy trzech naraz w pokazie można mieć dobrą sieczkę na niebie, sam myślę nad zrobieniem takiego manewru) oraz ewentualnie jakiś moździerz.

Liczę na filmy ze strzelania!

Miłej zabawy i udanego sylwestra, mam nadzieję że w tym roku uda nam się zobaczyć.

Pozdrawiam

Opublikowano

Znakomity stuff poprostu coś kapitalnego.No widzę,że masz jeden z największych stuffów z pośrod wszystkich użytkowników tego forum.Zakupileś tą wyrzutnie Fire Art z piromaxa,którą mam juz pewien czas na oku i wiem kto może mi udzielić informacji o wrażeniach z tej kostki

Opublikowano

Oj Bartoszu, u ciebie zawsze na bogato !! :D

Opublikowano

No Bartosz, na twój stuff zawsze można liczyć. Kostki które bierzesz zawsze okazują się hitem, dlatego też ciesze się, że niektóre z nich znalazły się również w moim stuffie (też wziąłem Rubicon'a i Fire Art'a). Przy takich kostka masz absolutną gwarancję niesamowitych efektów. Aż zazdroszczę widzom. Kometa i Piromax to firmy które aktualnie przodują pod względem jakości produktów NWP, mają bardzo ciekawe efekty i spory wybór. Triplex również niewiele im ustępuje.

Jako ktoś kto uwielbia dobry efekt, mogłeś jeszcze wziąć jeszcze jakiś wachlarz (widownia to uwielbia), a z mniejszych rzeczy fontanny PXF202 albo PXF204 (naprawdę ładnie się prezentują), kostki PXB2102, PXB2103, PXB2104 i PXB2105 (mimo małego kalibru oraz dość niskiej ceny mają naprawdę dobry efekt - przy odpaleniu dwóch czy trzech naraz w pokazie można mieć dobrą sieczkę na niebie, sam myślę nad zrobieniem takiego manewru) oraz ewentualnie jakiś moździerz.

Liczę na filmy ze strzelania!

Miłej zabawy i udanego sylwestra, mam nadzieję że w tym roku uda nam się zobaczyć.

Pozdrawiam

Postaram się jeszcze o jakieś zakupy po świętach - choć nie obiecuję - więc może dojdzie coś z rzeczy zaproponowanych przez Ciebie.

Filmy myślę że będą.

Dzięki i również udanego sylwestra życzę.

Opublikowano

No Bartku z roku na rok coraz bardziej mnie zaskakujesz. Liczę na filmy tych wyrzutni. ;)

Udanej zabawy! :)

Opublikowano

piękny Stuff :xmas_biggrin: masz dużą ilość kostek z przewagą konkretów !! w tym roku piromax robi niezłą furorę na polskim rynku :D mają efektowne kostki w niskiej cenie i to już jest wygrana :xmas_biggrin: i oczywiście tak jak kolega wyżej liczę na filmiki :D życzę Wesołych Świąt oraz udanego Sylwestra :fireworks:

Opublikowano

Konkretnie :] Udanego Sylwestra I wesołych świąt

Opublikowano

część III - ostatnia

kwota: 475,00 zł

11h9t3d.jpg

W ten oto sposób stuff 2013 został skompletowany.

Tradycyjnie już stawiam na wyrzutnie, więc nie inaczej jest i w tym roku. Jak widać nie lubię się rozdrabniać, więc mój stuff jest bez zbędnych pierdół. Zdecydowałem się wypróbować nowego importera Piromax i już wiem, że był to świetny wybór. Nie zabrakło również sprawdzonej Komety.

Odpalać będę pojedynczo, jedynie co połączę to te najmniejsze kostki + JW31. Jak wiadomo "w kupie siła", więc mam nadzieję, że pomimo niedużych rozmiarów trochę zamieszania na niebie zrobią.

Zdjęcie całości wkrótce.

Opublikowano

A tak się prezentuje stuff w całości.

Wydałem 2309 zł.

2yvw9y1.jpg

Opublikowano

Ładnie się to wszystko prezentuje ;) Co to za rakieta?

Opublikowano

No nudzić to ty się nie będziesz. Świetnie wybrane kostki większego kalibru, które zadowolą wszystkich co będą je oglądać. Dodatkowo symboliczna paczka mocnych petard na rozgrzewkę. :)

Czekam na filmy i życzę udanego Sylwestra. :)

Opublikowano

Stuff robi wrażenie, zakupiłeś świetne kostki małe jak i te większe. Bardzo dobrze ,że testujesz Piromaxa (liczę na filmiki). Naprawdę jest konkret, sylwek na pewno będzie udany. Pozdro :xmas_biggrin:

Opublikowano

Bardzo dobre kostki, będziesz łączył czy może pojedyncze odpalanie?

Opublikowano

Kostki są naprawdę EXTRA :D Dla mnie trochę mało zabawy, ale za ten efekt 10/10