Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 29.12.2013 o 14:21, MrArtur napisał(a):

Ładnie się to wszystko prezentuje ;)/>/>/> Co to za rakieta?

Rakieta Pandora 2,5"

W dniu 29.12.2013 o 15:03, KondziOLwG* napisał(a):

Bardzo dobre kostki, będziesz łączył czy może pojedyncze odpalanie?

Pojedynczo.

Opublikowano

Pozazdrościć. Przede wszystkim podoba mi się to, że wciąż testujesz inne produkty. Nie kierujesz się trendami, a podążasz wg. swoich upodobań. Natomiast mam pytanko - robisz pokaz?

Żartowałem, bardziej czy mimo pojedyńczego odpalania ustalasz kolejność w jakiej podpalasz kostki czy spontanicznie ustawiasz to na co Cię najdzie/co wpadnie Ci w ręke? Nie starasz się by na koniec dać Twoim zdaniem najbardziej szałowe kostki?

Opublikowano
  W dniu 29.12.2013 o 20:14, Poki napisał(a):

Pozazdrościć. Przede wszystkim podoba mi się to, że wciąż testujesz inne produkty. Nie kierujesz się trendami, a podążasz wg. swoich upodobań. Natomiast mam pytanko - robisz pokaz?

Żartowałem, bardziej czy mimo pojedyńczego odpalania ustalasz kolejność w jakiej podpalasz kostki czy spontanicznie ustawiasz to na co Cię najdzie/co wpadnie Ci w ręke? Nie starasz się by na koniec dać Twoim zdaniem najbardziej szałowe kostki?

Co roku staram się wynajdywać ciekawe kostki, z których niejedna debiutuje wśród stuffów na forum a później okazuje się hitem. Nie rozumiem dlaczego tyle osób uparło się na oklepane wyrzutnie, zwłaszcza Jorge, mając na rynku dostęp do tak wielu różnych produktów różnych importerów. Wystarczy poszperać w internecie, przejrzeć oferty sklepów, poszukać filmiki i można znaleźć naprawdę fajne rzeczy. To nie takie trudne.

Strzelam raczej spontanicznie, bez wcześniej ustalanej kolejności. Oczywiście najpierw staram się odpalać kostki nieco mniejsze by zaostrzyć apetyt widzów, bo z doświadczenia wiem, że w trakcie strzelania publiczność rośnie i dlatego potężniejsze baterie odpalam później ale nie na sam koniec.

Opublikowano

Bardzo dobrze. Również lubię szukać ciekawych kostek, bo duma z posiadania i odpalania innych kostek niż ogónie widoczne jest dopełnieniem sylwestrowo-noworocznej radości pirotechnicznej.

Również wszystko idzie po północy?

Opublikowano
  W dniu 29.12.2013 o 23:09, Poki napisał(a):
(...)Również wszystko idzie po północy?

Dokładnie tak. Nie mam zwyczaju odpalania przed północą. Lubię odpalać wtedy kiedy trwa ta największa kanonada zaraz po 12.00 i fajerwerki wybuchają praktycznie z każdej strony. Wtedy wiem, że do tego dokładam się i ja. No i dochodzi jeszcze ta spontaniczna publiczość, czyli ludzie wychodzący z bloków, by witać nowy rok na dworze. Super sprawa, kwintesencja Sylwestra!

Opublikowano

Koniecznie nagraj kostki piromaxa. Stuff super, marzenie :xmas_happy:

Opublikowano

I jeszcze jedna rzecz. Jeden rząd z TXB699 dla urozmaicenia. Wachlarz będzie połączony z U32442 Brocade King.

11twu1y.jpg