Raphii 1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 W tym roku na fajerwerki wydałem około 350zł może więcej może mniej nie pamiętam dokładnie. Kupowałem w fireworld i bigfun. Rewelacji nie ma ale coś do postrzelania mam. A stuff prezentuje się tak: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Naprawdę bardzo dobry stuff.Znakomity wybór kostek.Masz kika konktetnych kostek z triplekxa,no brawo będziesz miał udenego Sylwestra a ten Song to mega miazga,sam go mam.Może jest jeden mały minus,że nie ma rakiet,no ale cuż kazdy dobiera na swój gust. Cytuj
djqvert200 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Za tą kwotę naprawdę bardzo fajny stuff i ten song :xmas_laugh: Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Są i zakupy w biedronce. I całość wygląda teraz tak: Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Stuff znakomity, ale brakuje moździerza Poza tym wszystko ok 5/5 :xmas_smile: Cytuj
Hubert 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Stuff bardzo dobry, ale jak kolega wyżej napisał brakuje moździerza, stuff 10/10. Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Bardzo fajny stuff. Myślę, że kostki wynagrodzą brak moździerza, bo widzę, że same dobre wyrzutnie Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Trochę mało zabawy no i brak moździerzy które uwielbiam ale masz duże ładne kostki dlatego 5/6 Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Stuff znakomity, ale brakuje moździerza :D/> Poza tym wszystko ok 5/5 :xmas_smile:/> Stuff bardzo dobry, ale jak kolega wyżej napisał brakuje moździerza, stuff 10/10. Bardzo fajny stuff. Myślę, że kostki wynagrodzą brak moździerza, bo widzę, że same dobre wyrzutnie :)/> Trochę mało zabawy no i brak moździerzy które uwielbiam ale masz duże ładne kostki dlatego 5/6 Co wy wszyscy macie z tym moździerzem?:X Ten z biedronki ma przecież i tak efekty prawie zerowe więc obojętnie czy kupiłem rakiety z efektem zerowym czy moździerz :O Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dokładnie tak jak piszesz. Zachwyt moździerzem z Biedronki świadczyć może jedynie o małym rozeznaniu w produktach tej kategorii. Można jedynie ubolewać, że w Lidlu nie można nabyć starego SP0008. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi