kamilosz 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Mam troche kasy i chciałbym dokupić coś jeszcze do mojego stuffu z Biedronki. Napewno kupie dwie wyrzutnie za 29,99 i waham sie między kupnem moździerzy a rzymskich ogni. Bardzo proszę o pomoc w wyborze. Z góry dzięki link do gazetki: http://gazetki.biedronka.pl/g235,przywitaj_nowy_rok.html#/Przywitaj%20Nowy%20Rok/14 Cytuj
0 Sawi 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Moździerze są za***iste do pokazów i do takiej zabawy przed sylwestrem, rzymiaki są dobre przed i podczas Ale polecam tak jeśli masz sporo rakiet to weź rzymiaki a jeśli masz mało rakiet to wzbogać się moździerzem Cytuj
0 szymon_274 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 rzymiaki - kiedy masz dużo rakiet, mało wyrzutni i stawiasz na efekt :)/> moździerz - kiedy masz mało rakiet , dużo wyrzutni i stawiasz na zabawę :D/> więc wszystko zależy od tego jaki masz stuff, Pozdrawiam :)/> Cytuj
0 Injektor 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Bierz moździerz. Już samo ładowanie pocisków do rury jest fajne Cytuj
0 JokerPiroAlko 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Bierz moździerz. Już samo ładowanie pocisków do rury jest fajne swiete slowa panie dziejaszku Cytuj
0 kamilosz 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 rzymiaki - kiedy masz dużo rakiet, mało wyrzutni i stawiasz na efekt :)/>/> moździerz - kiedy masz mało rakiet , dużo wyrzutni i stawiasz na zabawę :D/>/> więc wszystko zależy od tego jaki masz stuff, Pozdrawiam :)/>/> No właśnie to jest ta druga opcja I chyba tak zrobie Dzięki za pomoc Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Cokolwiek wybierzesz będziesz zadowolony. Rzymskie wychodzą taniej jeśli chodzi o cenę za jeden strzał. Jednak! moździerz to moździerz Fajny huk przy wylatywaniu szelki no i cała ta otoczka z nim związana. Cytuj
Pytanie
kamilosz 0
Mam troche kasy i chciałbym dokupić coś jeszcze do mojego stuffu z Biedronki. Napewno kupie dwie wyrzutnie za 29,99 i waham sie między kupnem moździerzy a rzymskich ogni. Bardzo proszę o pomoc w wyborze. Z góry dzięki
link do gazetki: http://gazetki.biedronka.pl/g235,przywitaj_nowy_rok.html#/Przywitaj%20Nowy%20Rok/14
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi