KamiloLodz 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam. Poleci mi ktoś jakiś sklep internetowy gdzie jest jeszcze towar i oczywiście tanio!!
0 Mks 2 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam. Poleci mi ktoś jakiś sklep internetowy gdzie jest jeszcze towar i oczywiście tanio!! Fajerwerkitanio.pl ,fajerwerkimarket.pl,bigfun
0 KamiloLodz 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Fajerwerkitanio.pl ,fajerwerkimarket.pl,bigfun na stronce fajerwerkimarket.pl po co jest cena brutto ?
0 KamiloLodz 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 na stronce fajerwerkimarket.pl po co jest cena brutto ? Fajerwerkitanio.pl tez nie ma co wziaść w dziale Rakiety ;/ Drogo a jak tanio to po wykupowane
0 Poki 17 Opublikowano 18 Grudnia 2013 na stronce fajerwerkimarket.pl po co jest cena brutto ? Kwota brutto to ta, którą Ty płacisz za produkt.
0 Cooli 4 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zastanawia mnie po co odpisujecie tumanowi jak tych tematów o sklepy na forum jest na pęczki. Po drugie to kolejne dziecko i po 3 nie wyedukowane... Dziwie się że ten temat jest jeszcze otwarty
Pytanie
KamiloLodz 0
Witam. Poleci mi ktoś jakiś sklep internetowy gdzie jest jeszcze towar i oczywiście tanio!!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi