Piromen2 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam,mam problem kupiłem 20 wyrzutni, nie bd.się rozpisywał jakich.chodzi o to jak je połączyć lontem który kupie ? czy jak jak tak jak to połąćzyć. Pierwszy raz coś takiego robię więć wybaczcie moje podejście amatorskie ;-) Pozdrawiam,Liczę na odp i pomoc !
0 endriu123457 56 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Lont zakupiony kleisz taśmą lub opaskami zaciskowymi przymocowujesz lont z kostki do tego co kupiłeś tak żeby stykały sie te lonty. zeby nie bylo przerw dawaj tak z 8cm lontu na przerwe to jest ok 8cm lontu jeżeli masz lont 1s/m. Myślę że pomogłem endriu123457
0 Bartosz 43 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Wszystko o łączeniu znajdziesz tu: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/7405-poradnik-jak-polaczyc-lonty-visco%3B-quickmatch/ Miłego czytania (i oglądania) i powodzenia w łączeniu!
Pytanie
Piromen2 0
Witam,mam problem kupiłem 20 wyrzutni, nie bd.się rozpisywał jakich.chodzi o to jak je połączyć lontem który kupie ? czy jak jak tak jak to połąćzyć. Pierwszy raz coś takiego robię więć wybaczcie moje podejście amatorskie ;-)
Pozdrawiam,Liczę na odp i pomoc !
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi