Gość joł Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam, Na wyrzutni Orient i Stars Rain oprócz takiej cienkiej folii jest jeszcze taka grubsza plastikowa. Mam ją zdjąć przed odpaleniem? W instrukcji nic na ten temat nie ma. Cytuj
0 marcelfajerwerki 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jak chcesz bo jak odpalasz wyrzutnia i strzeły idą to one tą folie i to drugie przebijają. Kolejny temat.... Cytuj
0 show of fireworks 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zdejmuj folię z każdej wyrzutni i sprawdź, czy nic nie ma pod nią, każdy mówi, że można zostawić, a ja miałem jeszcze jakąś tekturę pod tą folią na wyrzutniach Styx i Mount Everest. Cytuj
0 marcelfajerwerki 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zdejmuj folię z każdej wyrzutni i sprawdź, czy nic nie ma pod nią, każdy mówi, że można zostawić, a ja miałem jeszcze jakąś tekturę pod tą folią na wyrzutniach Styx i Mount Everest. Ja miałem wyrzutnia Styx nie zdejmowałem foli i nic się nie stało ... Powtarzam poraz kolejny jak idzie strzał z wyrzutni to to przebija tą tekturkę oraz folie Cytuj
0 MrArtur 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja osobiście sprawdzam każdą wyrzutnie czy nie ma pod folią kartonu. Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja osobiście sprawdzam każdą wyrzutnie czy nie ma pod folią kartonu. I tak powinno się robić dla bezpieczeństwa, którego standardy im wyżej trzymamy tym lepiej, bo bezpieczniej dla nas i otoczenia. Dlatego co roku mimo powtarzających się pytań zachęcam do zrywania folii i papierów z górnej powierzchni wyrzutni oraz do obstawiania małych kostek kamieniami, obsypywania ziemią czy śniegiem by zminimalizować ryzyko wywrócenia się strzelajacej wyrzutni. Cytuj
Pytanie
Gość joł
Witam,
Na wyrzutni Orient i Stars Rain oprócz takiej cienkiej folii jest jeszcze taka grubsza plastikowa. Mam ją zdjąć przed odpaleniem? W instrukcji nic na ten temat nie ma.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi