pandemiczny 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wzeszłym roku Mniałem ponad 10 kostek ale efekty mnie nie zachwyciły w tym roku postanowiłem zrobić inaczej więc zamiast kupować kupę drobnicy kupiłem jedną dużą kostke MC110/285 od Maxsem http://img513.imageshack.us/img513/9851/4q98.jpg Wymiary 60cm, 55cm, 25cm, waga 18KG, Kaliber 30mm 1,4G cena 470zł znajdą się tacy co powiedzą że nie bedzie zabawy ale znajomi terz kupują sporo fajerwerkuw więc nie powinno być nudno i krutko... Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Proponowałbym zamiast piro kupić słownik i z niego korzystać... Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 terz , fajerwrkuw , krutko ? Polecam skorzystać ze słownika A co do tematu to dobrze zrobiłeś , bardzo dobra kostka a jeżeli koledzy kupują piro do zabawy to jest spoko Jak będziesz miał piro kolegów to jak możesz to daj fotkę Cytuj
Nyga 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Proponowałbym zamiast piro kupić słownik i z niego korzystać... Potwierdzam ! Cytuj
pandemiczny 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 sory za błędy ale jak pisze o pirotechnice to wyłącza mi się myśleneie chciałem poprawić ale nie mogę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi