PyroMagik 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam Was którzy mam nadzieje chcecie mi pomóc. Myślę nad pokazem sylwestrowym a w sumie to pokazikiem bo mało tego A więc tak o to mój plan w kolejności odpalania 1. wulkan happy triplex saturn 20st śmieszek red strobo triplex to na początek wszystko razem a teraz dalsza cześć 2. figiel triplex noc na rynku śmieszek tomi kometa macrocosmosIII jorge kasjopeja jorge styx jorge motneverest jorge jw90 jorge jedna po drugiej Co wy o tym myślicie i na czym to połączyć i kiedy zacząć łączyć Z góry dzięki za pomoc Cytuj
0 mlody712 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja uwazam ze masz wszystko ulorzone git jak tak otpalisz jak napisales powinno wyjsc bardzo dobrze Cytuj
0 mtt4 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jako, że posty na forum zmieniły mnie na innego człowieka, napisze jak nasz typowy użytkownik barco fajnie ulorzone powinno ci wyjsc bardzo fajnie Cytuj
Pytanie
PyroMagik 0
Witam Was którzy mam nadzieje chcecie mi pomóc.
Myślę nad pokazem sylwestrowym a w sumie to pokazikiem bo mało tego
A więc tak o to mój plan w kolejności odpalania
1.
wulkan happy triplex
saturn 20st śmieszek
red strobo triplex
to na początek wszystko razem a teraz dalsza cześć
2.
figiel triplex
noc na rynku śmieszek
tomi kometa
macrocosmosIII jorge