mlody712 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam prosze o ocene oto moj stuff jeszcze nie kapletny ale zawsze cos RAKIETY -mega set (keller) czyli 8rakiet WYRZUTNIE -jw4050columbus (jorge) -jw90 show of fireworks (jorge) -sm2126 macrocosmos III (jorge) -giganto (keller) -symphonia (keller) PETARDY -fp3 big (?) -ko204s(?) 2x RZYMSKIE OGNIE -jakies 20shots nie znam modelu 2x -jakies 12shots nie znam modelu FONTANNY -6szt fontann z zestawu mega set(keller) -happy nie znam modelu (triplex) 2x ART.RUZNE -motylek kamikadze 2x mozdzierze -chyba r-3000-6 z big fun Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Już je masz czy dopiero będzesz zamawiać? Nie bierz nic od KELLER-a, wrażenia te rakiety na tobie nie zrobią ;] Tak samo wyrzutnie. Cytuj
mlody712 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Już je masz czy dopiero będzesz zamawiać? Nie bierz nic od KELLER-a, wrażenia te rakiety na tobie nie zrobią ;] Tak samo wyrzutnie. Juz mam to wszystko ps:jeszcze cos dokupie w biedronce Cytuj
drewniak 19 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Miałem rakiety jakieś bomberowe od kellera 3 lata temu wydawały się duże ( myślałem że bedzie dobry efekt) myślałem że będą dobre a totalna porażka .... to te circoblitzy już lepsze hehe :D/> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi