Polee 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić jakieś fajerwerki do dajmy na to 60 zł. Fajerwerki zamierzam kupować tylko i wyłącznie w marketach. Stuff chciałbym aby składał się z wyrzutni, zestawu , tak żeby było dużo zabawy i w miarę efektownie jak na tą cenę. Rok temu wiedziałem co kupuję w tym roku oferta się zmieniła i nie wiem co kupić. Z góry dziękuje za pomoc, Wesołych Świąt;) Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Biedronka : Duży Zestaw = 30ZŁ Mały zestaw = 12zł Wyrzutnia Zeus = 12zł Lidl : Rzymski ogień = 8zł razem = 62zł Cytuj
0 Polee 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Biedronka : Duży Zestaw = 30ZŁ Mały zestaw = 12zł Wyrzutnia Zeus = 12zł Lidl : Rzymski ogień = 8zł razem = 62zł Chyba, wybiorę takie coś: Wyrzutnia M25 (spodobała mi się) Cena 29,99 zł (zastanawiam się jeszcze nad tym biedronkowym moździerzem ) Zestaw rodzinny Z1 Cena 7,99 zł Rakiety DIABEŁKI Cena 8,88 zł Rakiety Fiesta 3x 9,99 zł Razem 56,85 Więc będzie można dokupić jeszcze jakieś hukowe, bączki ,coś do zabawy przed godziną zero Zabawy troszkę będzie, dużo rakietek, diabełki nawet w miarę mają efekty małe , ale zawsze coś, wyrzutni użyję jako zwieńczenie małego pokazu. Cytuj
0 Firestorm 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Faktycznie ta M25 fajnie bije. Gdzie ją za tyle wypatrzyłeś i jakiej ona w ogóle jest firmy? Cytuj
0 Polee 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Faktycznie ta M25 fajnie bije. Gdzie ją za tyle wypatrzyłeś i jakiej ona w ogóle jest firmy? W biedronce, a firma to Jorge. http://gazetki.biedronka.pl/g235,przywitaj_nowy_rok.html#/Przywitaj%20Nowy%20Rok/14 Cytuj
Pytanie
Polee 0
Witam. Czy mógłby mi ktoś polecić jakieś fajerwerki do dajmy na to 60 zł.
Fajerwerki zamierzam kupować tylko i wyłącznie w marketach.
Stuff chciałbym aby składał się z wyrzutni, zestawu , tak żeby było dużo zabawy i w miarę efektownie jak na tą cenę.
Rok temu wiedziałem co kupuję w tym roku oferta się zmieniła i nie wiem co kupić.
Z góry dziękuje za pomoc, Wesołych Świąt;)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi