WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam serdecznie w kolejnym roku.W zeszłym roku mój stuff był średni, w tym roku uważam, że duużo lepszy ! Jestem naprawdę zadowolony ze swojego stuffu , uważam, że pieniędzy nie można było lepiej wydać A oto co w tym roku: -Super Show 6 JW91 -2x Guliwer SM9858 -Opakowanie JR05 Whistling Moon Travellers(144 sztuki) -2 opakowania Żuków (40szt.) i 2 opakowania po 6 sztuk -2x Multicolour T6238(2 opakowania, 24szt.) -4x Fontanny TXF778 (16szt.) -3x FP3 Small i w 4 paczce 20szt. -Paczka FP3 New -Korsarz P1203 -Kongo FC3001 -5x OSA -3x Saturn Missiles(T2548) -2x Ballet(TXB228) -7x K0202 -16x K0201 ! -Backyard Fun -Zestaw Planet z Biedronki -Macrocosmos III -Fontanna Happy -8x Explosive I -4 duże Cyrkoblitze(P7021 i kolejne numery) -Paczka Cyrkoblitzy małych(P7025) -3x Grusel Feuer -2x Wirująca Petarda -5 rzymiaków od Kellera -do tego nie ma na zdjęciu, ale 2m lontu 1cm/sek. i prawie 5m 10cm/sek. Zakup był podzielony na 2 części, pierwsza na wyprzedaży na BF w styczniu, druga w październiku na promocji z zestawami za daną kwotę.Było jeszcze trochę więcej, drobnicę już wystrzelałem Na całość wydałem, włącznie z przesyłkami ok.230zł, raczej trochę mniej(nie jestem w stanie dokładnie policzyć)...Taniej chyba się nie dało Zamawiałem obydwa razy z kumplem więc zestaw promocyjny poszedł do mnie, przesyłka na pół Jest dużo zabawy, jak i rzeczy na północ, także jest chyba elegancko w tych pieniądzach. Fotki:(po kliknięciu w miniaturkę otwiera się zdjęcie w pełnym rozmiarze) Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Małe Wyrzutnie są ? Są Konkret jest ? Jest Zabawa jest ? Jest Czego chcieć więcej ? Teoretycznie brak rakiet ale mam cichą nadzieję, że odwiedzisz Markety 9/10 Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 no widzę ładny stuff kilka wyrzutni z dobrym efektem zabawki petardy prawie wszystko jest. A rakietki kupisz gdzieś prócz tych małych co masz. Dobrze rozplanowana kasa. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Bardzo dużo zabawy ale jeszcze jakiś konkret możesz dokupić Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dziękuję za miłe słowa.Nie no Panowie, już nic nie dokupię I tak wydałem więcej niż zamierzałem Cały dzień strzelania, jak nie dwa i tak mam Rakiety-fakt, może i coś by się przydało, myślałem o rakietach, ale raz, że kasa, a dwa zastąpię to poniekąd cyrkoblitzami i rakiety nie są moim głównym priorytetem Cytuj
Poki 17 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Każdy inwestuje swoje $$ wg. swojego uznania, dlatego ja oceniam stuff pod kątem ogólnym-merytorycznym. Masz co wysłać w niebo, czym zabić nude. Stuff różnorodny, bogaty w sprawdzone produkty. Oprócz tego podoba mi się przejrzystość Twojego postu, nie chodzi o wyśrodkowanie, ale o wstęp, liste i zdjęcia. Wszystko to tworzy całość, którą z przyjemnością się ogląda i komentuje. Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2013 Każdy inwestuje swoje $$ wg. swojego uznania, dlatego ja oceniam stuff pod kątem ogólnym-merytorycznym. Masz co wysłać w niebo, czym zabić nude. Stuff różnorodny, bogaty w sprawdzone produkty. Oprócz tego podoba mi się przejrzystość Twojego postu, nie chodzi o wyśrodkowanie, ale o wstęp, liste i zdjęcia. Wszystko to tworzy całość, którą z przyjemnością się ogląda i komentuje. Dziękuję.Jak przygotowywałem post, właśnie o tym myślałem.O "prostocie" i przejrzystości.Jestem pocieszony, że mi się to udało Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Mmmm, podoba mi się, widze tu dużoo zabawy, a to jest najpiękniejsze. 10/10 Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 21 Grudnia 2013 swietny stuff za pałe pieniadze dojdzie jeszcze cos ? Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 swietny stuff za pałe pieniadze ;)/> dojdzie jeszcze cos ? Dawidzie, pisałem już wyżej.Niestety nic nie dojdzie Wg. mnie i tak starczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi