Skocz do zawartości
  • 0

Sklep internetowy

Pytanie

Opublikowano

Witam piromaniaków ;]

Potrzebuje dobrego sklepu na zakup fajerwerków przez internet . Tak wiem,ze późna pora ale dopiero teraz sie obudzilem.

Myśłałem ,nad TOP10 - https://fajerwerkimarket.pl/ . Duzo towaru ,ceny dobre. A Wy co mi polecicie ?

Prosze o odpowiedź. Pozdrawiam .

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Fireworld,Fajerwerkitanio,Fajerwerkimarket,bigfun,taniefajerwerki

• 0
Opublikowano

Taka wiadomość żeby nie było zdziwienia, cytuje BigFun - ''Ostatnim dniem składania zamówień z gwarancja przyjęcia do realizacji jest środa 18 grudnia. Zastrzegamy sobie prawo anulowania zamówień, które wpłyną po tym terminie'' Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie FireWorld lub TanieFajerwerki - masz czas do 25 Grudnia.

• 0
Opublikowano

Taka wiadomość żeby nie było zdziwienia, cytuje BigFun - ''Ostatnim dniem składania zamówień z gwarancja przyjęcia do realizacji jest środa 18 grudnia. Zastrzegamy sobie prawo anulowania zamówień, które wpłyną po tym terminie'' Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie FireWorld lub TanieFajerwerki - masz czas do 25 Grudnia.

Dlaczego wprowadzsz ludzi w błąd ? Jesteś jakiś chory ? Na bigFun spokojnie możesz do 23 zamawiać i śmiało bierz z Bifuna bardzo fajny sklepik :] a co do CB Mr.Artur to naprawde szkoda słów...

• 0
Opublikowano

Załoga sklepu wyraźnie poinformowała, że 18 Grudnia jest ostatnim dniem składania zamówień z gwarancją przyjęcia. 23 Grudnia to termin do którego wysyłają paczki z pewnością, że dojdą do klienta przed sylwestrem.Źródło http://www.sklepbigfun.pl/ Iż z tego co czytam nie ma kontaktu ze sklepem a czas realizacji zamównień to 4 dni robocze to po co ryzykować? Proponuję najpierw czytać ze zrozumieniem a potem mnie oceniać kolego ;)

• 0
Opublikowano

Osobiście polecam fireworld na którym jest fajna promocja, którą możesz wybrać sam, oraz bardzo fajne ceny.