Gość Kuba Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam jak ktoś może to help me.Chodzi o to,że zamawiałem na BigFunie 17 grudnia i dostałem tylko e-maila z takim tekstem przesyłka z numerem tym została (przekazana do realizacji) i tyla i co teraz dziś jest 20 grudnia i nadal nic co robić? Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam jak ktoś może to help me.Chodzi o to,że zamawiałem na BigFunie 17 grudnia i dostałem tylko e-maila z takim tekstem przesyłka z numerem tym została (przekazana do realizacji) i tyla i co teraz dziś jest 20 grudnia i nadal nic co robić? Skoczyć z mostu ...... Poczekaj do końca tygodnia .Pewnie do piątku ją dostaniesz Cytuj
0 bartek6622 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja 17 zamówienie złożyłem i cały czas jako nowe, ale zgodnie z zapewnieniami mają 3 dni robocze na realizację, czyli w poniedziałek powinni wysłać. Cytuj
0 MrArtur 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja 17 zamówienie złożyłem i cały czas jako nowe, ale zgodnie z zapewnieniami mają 3 dni robocze na realizację, czyli w poniedziałek powinni wysłać. W tej chwili mają 4 dni robocze na wysłanie paczki Spoko ludzie. Zamawiałem w tamtym roku w okresie świątecznym, zamówiłem przed świętami a paczka doszła 29 Grudnia. Oczywiście byłem zadowolony jak zawsze Cytuj
Pytanie
Gość Kuba
Witam jak ktoś może to help me.Chodzi o to,że zamawiałem na BigFunie 17 grudnia i dostałem tylko e-maila z takim tekstem przesyłka z numerem tym została (przekazana do realizacji) i tyla i co teraz dziś jest 20 grudnia i nadal nic co robić?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi