dokli 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam, w tym roku planuję najwięcej zakupów robić z Lidla, więc proszę o ułożenie stuffu do 150 zł z Lidla/Brico. W tym roku stawiam na efekt :)/> Ja wymyśliłem coś takiego: -Wyrzutnia Extreme B14 (Brico) 20zł -Rzymski ogień x2 (Lidl) 16zł -Wyrzutnia Ghost Hunter (Lidl)30zł -Wyrzutnia Apollo14 (Lidl) 23zł -Wyrzutnia Magic (Lidl) 15zł -Zestaw rakiet Gracie (Lidl) 18zł <---- To jedyny zestaw do zabawy przed 24 -Wyrzutnia Mistrzowie ognia 10 strzałów (Biedronka) 30zł Razem:152 zł Co o tym sądzicie ? Może coś zmienić ? W tym roku głównie na efekt nie na zabawę ;> Cytuj
0 oloj 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ładnie tylko zamiast tej 10-strzałówki weź 25-tke. No i jakieś rakietki na 12 xdd Cytuj
Pytanie
dokli 0
Witam, w tym roku planuję najwięcej zakupów robić z Lidla, więc proszę o ułożenie stuffu do 150 zł z Lidla/Brico. W tym roku stawiam na efekt :)/>
Ja wymyśliłem coś takiego:
-Wyrzutnia Extreme B14 (Brico) 20zł
-Rzymski ogień x2 (Lidl) 16zł
-Wyrzutnia Ghost Hunter (Lidl)30zł
-Wyrzutnia Apollo14 (Lidl) 23zł
-Wyrzutnia Magic (Lidl) 15zł
-Zestaw rakiet Gracie (Lidl) 18zł <---- To jedyny zestaw do zabawy przed 24
-Wyrzutnia Mistrzowie ognia 10 strzałów (Biedronka) 30zł
Razem:152 zł
Co o tym sądzicie ? Może coś zmienić ? W tym roku głównie na efekt nie na zabawę ;>
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi