KamiloLodz 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam. Mam problem czy mam kupić rzymski ogień z lidla czy nie. Kosztuje 7.99 strzalow dokladnie nie wiem ile ma? Pomóżcie .Odrazu Dziekuję za odpowiedzi!! Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam. Mam problem czy mam kupić rzymski ogień z lidla czy nie. Kosztuje 7.99 strzalow dokladnie nie wiem ile ma? Pomóżcie .Odrazu Dziekuję za odpowiedzi!! Opłaca się jak najbardziej , też go kupuje w tym roku . Cytuj
0 Lemciuu 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 http://youtu.be/PCaNc2WGBr0 Na filmie są pokazane 4 rzymskie ;)/> Cytuj
0 mtt4 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 ;D Jest Ryzyko Ogromne, w internecie nie ma żadnego filmu, a rzymiaka sładali rosyjscy gangsterzy z mafii. Cytuj
0 KamiloLodz 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 Aha dzięki wszystkim. Mam jeszcze jedno pytanie jakieś fajne do zabawy petardy w markecie otrzymam oprócz pikolówek? Cytuj
0 szymon_274 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 w Leclercu są petardy lontowe RC5 od Piromaxa za 5,99 zł paczka Cytuj
0 sylwester2013 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 nie oplaca sie jak dla mnie wole sobie kupic w biedronce rzymskie ognie za 30 zł 3 sztuki lub 4 za 10 zl. Cytuj
0 kamz 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Moim zdaniem ten rzymiak jest super . Kupuje 4 sztuki , myśle że efekty będą takie jak na wideo . Cytuj
Pytanie
KamiloLodz 0
Witam. Mam problem czy mam kupić rzymski ogień z lidla czy nie. Kosztuje 7.99 strzalow dokladnie nie wiem ile ma? Pomóżcie .Odrazu Dziekuję za odpowiedzi!!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi