TheWertalek 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Chcę dokupić 2 rzeczy w markecie tak do 60-65 zł. Pierwszą rzeczą będzie na pewno moździerz.Ale nie wiem co jeszcze. Mam do wyboru LIDL i BIEDRONKĘ. Nie chcę wyrzutni. Polećcie coś z tych sklepów. Cytuj
0 marcelfajerwerki 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ja bym brał do tego moździerza rakiety gracie , i 2x rzymskie ognie z lidla Cytuj
0 krzychu94 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 z biedry to bym brał zestaw 8 rakiet albo rzymskie ognie a z lidla nic jeszcze nie miałem ,lecz po filmach wydaje mi się zestaw diabolo i zestaw mixer bardzo ciekawą propozycją Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 21 Grudnia 2013 mozdzierz z biedronki i zestaw mixer z lidla ;)to wychodzi około 70zł Cytuj
Pytanie
TheWertalek 0
Chcę dokupić 2 rzeczy w markecie tak do 60-65 zł. Pierwszą rzeczą będzie na pewno moździerz.Ale nie wiem co jeszcze. Mam do wyboru LIDL i BIEDRONKĘ. Nie chcę wyrzutni. Polećcie coś z tych sklepów.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi