Gość Alibaba Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć jaki kaliber mają wyrzutnie z Lidla. Najbardziej zależy mi na poznaniu kalibru: 1. Apollo 14 2. Magic 3. Ghost Hunter 4. Bond Girl 5. Predator 6. Super Bomba Z góry pozdrawiam P.S chyba wreszcie muszę się zarejestrować :-D Cytuj
0 Gość Alibaba Opublikowano 22 Grudnia 2013 Problem w tym że na stronie pyroco nie znalazłem takiej informacji Cytuj
0 szymon_274 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 okej , sorki za spine w sumie ja też nigdzie nie moge znaleźć takiej informacji, a napisz po co Ci są potrzebne takie informacje ?? to może inaczej jakoś pomogę Cytuj
0 Gość Alibaba Opublikowano 22 Grudnia 2013 Spokojnie nie ma żadnej urazy do Ciebie chciałbym poprostu wiedzieć czy tę wyrzutnie się opłacają i po drugie chciałbym mieć jakąś kostkę 30 mm i nie wiem czy mam wziąć jakąś z biedronki 30 mm czy w Lidlu też będą? Cytuj
0 szymon_274 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Spokojnie nie ma żadnej urazy do Ciebie chciałbym poprostu wiedzieć czy tę wyrzutnie się opłacają i po drugie chciałbym mieć jakąś kostkę 30 mm i nie wiem czy mam wziąć jakąś z biedronki 30 mm czy w Lidlu też będą? efekty przecież masz na stronie pyroco, to już zależy od Twojego gustu co kupisz :)/> Na pewno bierz pod uwagę wyrzutnie : Ghost Hunter , Bond Girl , Predator (moim zdaniem najlepsza kostka w tym roku) a reszta to takie zwykłe kostki, oczywiście jak na takie ceny są bardzo dobre. Jeżeli chcesz coś z Biedronki to tylko wyrzutnia Fire-2 lub Mistzrowie Ognia - 25 strzałów za 29,99 zł :)/> Pozdrawiam Cytuj
Pytanie
Gość Alibaba
Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć jaki kaliber mają wyrzutnie z Lidla. Najbardziej zależy mi na poznaniu kalibru:
1. Apollo 14
2. Magic
3. Ghost Hunter
4. Bond Girl
5. Predator
6. Super Bomba
Z góry pozdrawiam
P.S chyba wreszcie muszę się zarejestrować :-D
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi