Darel25x 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 nie nabijać się z kolegi,tylko pomóc mu w potrzebie jak w temacie,koleśia znam wpada z paczką raz w miesiącu,piro zawsze zamawiałem na brata który jest starszy odemnie (ale jego ma niebyc jutro) 18 skończyłem 19.12.2013 ale dowodu jeszcze nie wyrabiałem(mam jedynie legitymacje szkolną,ważną)
0 kameleon180 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja zamawiałem paczkę do kumpla który miał miesiąc do 18 i wydał mu ją bez problemu nawet się go nie pytał czy ma 18.
0 PyroMagik 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 mój brat ma 15 i jak mnie nie było to pez problemu odbierał
0 Mks 2 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Kurierowi zależy na pozbyciu się paczki , więc nie sądzę że będzie stwarzał problem .
0 MrArtur 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ogołnie kuriera nie obchodzi to ile masz lat. On ma zadanie dostarczyć paczkę w dane miejsce i jechać dalej. Ale np jeśli sklep powie mu żeby wręczył paczkę osobie tylko po ukazaniu dowodu osobistego to może być gorzej
Pytanie
Darel25x 0
nie nabijać się z kolegi,tylko pomóc mu w potrzebie
jak w temacie,koleśia znam wpada z paczką raz w miesiącu,piro zawsze zamawiałem na brata który jest starszy odemnie (ale jego ma niebyc jutro)
18 skończyłem 19.12.2013 ale dowodu jeszcze nie wyrabiałem(mam jedynie legitymacje szkolną,ważną)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi