Arturo :) 14 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Krótko, zwięźle i na temat W tym roku postanowiłem, że zagoszczą w moim stuffie wyłącznie większe kostki 30mm nie licząc TXB389 którą planuje odpalic na " rozkręcenie się " oraz kostek od Gaoo, które wygrałem w konkursie. One rowa połącze z TXB400, ewentualnie może w ostatniej chwili zdecyduje się na połączenie kostek i zrobienie mini pokaziku, ale wątpie, bo w tym roku pierwszy raz od 3 lat chciałem pobawic się w pojedyncze odpalanie Wyrzutnie TXB400 P7504 P7053 P7071 TXC041 TXB389 TXB228 SL19-01 ( wygrana ) FM14-01 ( wygrana ) FS12-01 ( wygrana ) FX10-02 ( wygrana ) Rakiety TXR371 Petardy 5x 859 1x FP3/NEW Fenix 1x EX2 3x k0201 Art. różne U6778 JM08 2x JM02 4x 22326 2x JZ03 2x 1cm/s 2x 10cm/s 3x qm Łącznie z przesyłkami: 393,63zł Wygrana z konkursu Komety Cytuj
Belick 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jest konkret, są mniejsze kostki, są rakiety, jest zabawa. 10/10 Testowałeś już te rakiety Orion? Jak wypadły? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jest wszystko czego trzeba 10/10 ! Udanego Sylwestra I wesołych świąt Cytuj
glosal 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Twój stuff jak zwykle same dobrze wybrane wyrzutnie, oraz lekka zabawa dla podkręcenia atmosfery, to co już koniec z pokazami? Zawsze wychodziły za***iste Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Bardzo dobry stuff jest zabawa są większe i mniejsze kostki wszystko co trzeba . 10/10 Wesołych świąt i udanego sylwestra życzę Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Grudnia 2013 W tym roku historycznie: bez pokazu i bez mojej dokumentacji, chyba, że Arturo będzie strzelać 1 stycznia. A symetria w ustawieniu stuffu godna pochwały Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Są małe kosteczki, dużych też nie brakuje rakiety,motylki i petardy no zabawa będzie i efektów nie braknie. Nic tylko pogratulować takiego wyboru stuffu 10/10, tylko szkoda że pokazu nie będzie, no ale to już twój wybór, miłej zabawy! Cytuj
abuk 30 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jak co roku Twój stuff wywarł na mnie pozytywne wrażenie Widzę starannie dobrane konkretne kostki, świetne petardy i coś do zabawy. Pojedyncze strzelanie - w pełni rozumiem. Po trzech latach pokazów pora na jakieś urozmaicenie. Mam jednak nadzieję, że nie zrezygnujesz ostatecznie z pokazów, Twoje aranżacje zawsze mi się podobały i chętnie zobaczyłbym jeszcze kiedyś pokaz w Twoim wykonaniu... może przy użyciu systemu? Wesołych Swiąt i udanej sylwestrowej zabawy. P.S. Robisz jakiś karabinek z 859 czy wszystkie lecą na pojedyncze strzelanie? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 24 Grudnia 2013 super stuff jak na niecałe 400zł to stuff swietny dużo konkretów i jest tez cos do postrzelania przed godzina 00:00 Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Bardzo ciekawy Stuff :xmas_biggrin: dużo sprawdzonych i wyśmienitych kostek, jak co roku dobrałeś wszystko co trzeba zrobisz jakieś filmiki ?? szkoda że zrezygnowałeś w tym roku z pokazu, bo zawsze wychodziły świetnie Wesołych Świąt i Udanego Sylwka życzę :xmas_biggrin: Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Naprawdę stuff robi wrażenie świetnie dobrane kostki. Mam nadzieje, że będę miał okazje zobaczyć te twoje wyrzutnie i postrzelać wspólniem, bo faktycznie jest czym ;)/> Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Foto niczym zdjęcie z albumu rodzinnego :xmas_laugh:/> Świetny stuff jak zawsze. Udanego sylwestra ! Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jest Superr.. Mocne kostki , petardy oraz OneRow ;D Najlepsze co może dać prócz tych nieszczęsnych rakiet orion nie mające efektu Cytuj
Arturo :) 14 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jest konkret, są mniejsze kostki, są rakiety, jest zabawa. 10/10 Testowałeś już te rakiety Orion? Jak wypadły? Nie testowałem ich jeszcze, bo dopiero wczoraj wieczorem je kupiłem, natomiast nie ma co się spodziewac po tego typu rakietkach, ja osobiście kupiłem je do zabawy tak więc bardzo mi nie zależało na efektach. Twój stuff jak zwykle same dobrze wybrane wyrzutnie, oraz lekka zabawa dla podkręcenia atmosfery, to co już koniec z pokazami? Zawsze wychodziły za***iste Nie wiem, możliwe, że może jeszcze kiedyś coś tam wykombinuje, bo ogólnie łączenie kostek to fajna sprawa, a małe pokaziki też mają swój urok. Jak co roku Twój stuff wywarł na mnie pozytywne wrażenie Widzę starannie dobrane konkretne kostki, świetne petardy i coś do zabawy. Pojedyncze strzelanie - w pełni rozumiem. Po trzech latach pokazów pora na jakieś urozmaicenie. Mam jednak nadzieję, że nie zrezygnujesz ostatecznie z pokazów, Twoje aranżacje zawsze mi się podobały i chętnie zobaczyłbym jeszcze kiedyś pokaz w Twoim wykonaniu... może przy użyciu systemu? Wesołych Swiąt i udanej sylwestrowej zabawy. P.S. Robisz jakiś karabinek z 859 czy wszystkie lecą na pojedyncze strzelanie? Tak, jeszcze kiedyś chciałbym zrobic jakiś pokazik, ale tym razem na systemie, jakieś 1,5 minutowe małe show, muzyke mam na oku pod którą bardzo chciałbym strzelic pokazik, więc możeee kiedyyyś jeśli udałoby mi się ogarnąc jakiś system, ale na chwile obecną to raczej pozostaje w sferze marzeń. Ogólnie z pokazikami była bardzo fajna zabawa, podchodziłem do tego z dużym dystansem, może aż za bardzo... przez co nie zawsze wszystko szło tak jak chciałem, no ale co się dziwic jak zaczynałem łączyc dosłownie przed samym pokazem Niektórzy już od połowy grudnia zaczynają łączyc piro, a nie tak jak ja na ostatnią chwile Co do 859 to nie wiem, raczej karabinków nie robię, ewentualnie może połączę 1 paczke, ale nic spektakularnego nie planuje. Bardzo ciekawy Stuff :xmas_biggrin: dużo sprawdzonych i wyśmienitych kostek, jak co roku dobrałeś wszystko co trzeba zrobisz jakieś filmiki ?? szkoda że zrezygnowałeś w tym roku z pokazu, bo zawsze wychodziły świetnie Wesołych Świąt i Udanego Sylwka życzę :xmas_biggrin: Nie gwarantuje, ale w tym roku chciałbym coś nagrac, bo jak do tej pory robił to vel. SUUUPER STUFF ! 10/10 I tylko kosztował 400zł o_o ;> Generalnie staram się kupowac jak najtaniej, bo nie lubię przepłacac. Jest Superr.. Mocne kostki , petardy oraz OneRow ;D Najlepsze co może dać prócz tych nieszczęsnych rakiet orion nie mające efektu Tak jak wcześniej wspomniałem tego typu rakietki kupuje do zabawy więc nie zależy mi tak bardzo na efekcie. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jako pednat, który chorobliwą wage przywiązuje do symetrii chwale Cię za doskonałe ułożenie swoich artykułów do zdjęcia. Aż chce się patrzeć i patrzeć. Jako miośnik fajerwerek nagradzam słuszne decyzje o zakupie kostek nietopowych, nieoklepanych, niespotykanych w co drugim zestawieniu. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Jak zawsze kostki na jakość nie na ilość, graty za zgarnięcie 2ch nagród . Będzie okazja przetestować coś nowego. Oby przykirane piro dla dużych dziewczynek się spisało... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi