szymon_274 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam, mam kilka pytań odnośnie tego zestawu. Czy rakietki są spoko?? Co to jest to słoneczko ?? i co to jest to 1 op. błyskających tabletek ?? Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam, mam kilka pytań odnośnie tego zestawu. Czy rakietki są spoko?? Co to jest to słoneczko ?? :D/> i co to jest to 1 op. błyskających tabletek ?? :D/> Z góry dziękuje za odpowiedzi ;)/> 1.Nie wiem 2.Słoneczko to jest takie coś kręcące się 3.Błyskające tabletki to coś takiego jak flash Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2013 dzięki wielkie a masz może efekty byle jakiego słoneczka i tych tabletek ?? nawet mogą być z Youtube Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Słoneczko miałem w 2009 z dużego zestawu z biedronki , ale filmu nie mam. A tutaj masz flash'a to jest to samo co ta tabletka Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2013 ok dzięki wielkie jeszcze raz , Wesołych Świąt ! Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 ok dzięki wielkie jeszcze raz , Wesołych Świąt ! :)/> Nie ma za co , dzięki i nawzajem Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Nie jestem pewien, czy na nagraniu jest słoneczko z zestawu, ale mniej więcej tak wygląda jego efekt. Ważne, żeby przewlec gwoździk przez środek słoneczka i przybić go do pala, a potem wbić pal w ziemię. Gwoździk powinien być dołączony do słoneczka, a jeśli nie, to warto postarać się, żeby był szerokością na styk z otworem. Dobrze jest sprawdzić przed odpaleniem, czy słoneczko będzie mogło swobodnie się obracać. Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam, oto zestaw (ten na czerwono) znajduje się w nim : 6 rakiet - jr6 - jorge 5 rakiet - jr2 - jorge karabinek 20 strz - mistrzowie ognia 8 petard - mistrzowie ognia słoneczko - mistrzowie ognia 6 flashów - JM11 - Jorge Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi