witus 0 Autor Opublikowano 10 Listopada 2007 Nudna i prosta, ale licza sie dobre chęci! Teraz akurat jest nudna, ale pamiętam że przed sylwestrem ciągle w nią grałem, po prostu musiałem robić coś, co było związane z fajerwerkami Ostatnio jakoś gorzej mi idzie niż wcześniej, ale staram się śrubować co rusz nowe rekordy... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Listopada 2007 przed chwilą zagrałem i zająłem 149 miejsce z 3138 punktami :mrgreen: Cytuj
Gość Felix Opublikowano 10 Listopada 2007 Hahaha Ale nudne 55 Miejsce 7775 punktów w "Daily" a grałem 1 raz ! Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 23 Maja 2008 wczoraj: 6920 pointów(54 miejsce)Mam takiego pomysła: niech wszyscy z forum jak wpisują swój nick dodają na koncu jakiś znaczek, dzięki któremu się wzajemnie rozpoznamy(naprzykład xFAJx Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 14 Lipca 2008 7608 pointwymyslilem cos takiego:przed sylwkiem zorganizujemy taki jakby konkurs tej gry. każdy będzie musiał zagrać 3 razy, podać wyniki każdego razu i sumę wyników oraz listę po każdym razie. Takie odprężenie przed sylwestrową gorączką... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Lipca 2008 błąd wszyscy będą oszukiwać, grać po 1000 razy i podadzą najlepsze wyniki :lol: Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 14 Lipca 2008 każdy turniej bedzie trwał 5 min@witus - człowieku, pomyśl trochę i dopiero napisz... chociaż niektórzy i tego nie są w stanie wykonać.. :???: [ Dodano: 2008-07-15, 10:04 ]7760 punktow 100 miejsce(wpisany jako Krzysztofer) Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Nie obraźcie się, ale pobiłem rekord forum :mrgreen: Dziś: 24754 punkty i 2 miejsce :-DW tygodniu: 31 miejsce :-/W miesiącu: 85 miejsce :-(Dowodzik: http://img31.imageshack.us/img31/628/rek.pngNie jest źle.PS. Pierwszy raz w to zagrałem :-PMogłem grac dłużej ale się komp ścinał, poza tym mnie brat wołał :-P Cytuj
Sawi 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witajcie, pomyślałem że może na forum znajdą się ludzie którzy mają czas i chęci oraz wiedzę na ten temat który opiszę poniżej. Otóż, jestem fanem symulatorów sztucznych ogni mam taki cichy pomysł aby powstał taki polski symulator z reklama forum fajerwerki. Więcej osób dowiedziało by się o forum i spora ilość osób cieszyła by oko Ja nie znam się na programach do tworzenia takich symulatorów jednak myśli że wśród forumowiczów znajdzie się kilka osób, ja mogę się zająć ikonkami no ogólnie grafiką Co myślicie ? Cytuj
Mks 2 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witajcie, pomyślałem że może na forum znajdą się ludzie którzy mają czas i chęci oraz wiedzę na ten temat który opiszę poniżej. Otóż, jestem fanem symulatorów sztucznych ogni mam taki cichy pomysł aby powstał taki polski symulator z reklama forum fajerwerki. Więcej osób dowiedziało by się o forum i spora ilość osób cieszyła by oko :)/> Ja nie znam się na programach do tworzenia takich symulatorów jednak myśli że wśród forumowiczów znajdzie się kilka osób, ja mogę się zająć ikonkami no ogólnie grafiką :)/> Co myślicie ? Stary to jest roboty na parę tygodni i trzeba mieć duże umiejętności do tego . Cytuj
Sawi 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Stary to jest roboty na parę tygodni i trzeba mieć duże umiejętności do tego . To wiem Dlatego napisałem kto ma czas i chęci oraz umiejętności Cytuj
p2008 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Miałem pomysł na symulator pirotechniki amatorskiej, tzn budowanie szelek, ustawianie w nich gwiazdek, dobór lifta itd itd ale to jest poprostu NIEMOŻLIWE żeby stworzyć taką grę samemu, bez zespołu artystów, budżetu i dużej ilości czasu. Akurat mam robić hard i soft do swojego projektu systemu i chęci póki co są niewielkie. Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 wcale nie trzeba dużych pieniędzy i dużego zespołu,wystarczy dużo motywacji i chęci.Myślę że jak się nauczy ktoś Js lub inny język podobny to wystarczy umiejętności i da rade zrobić taką grę w Unity 3d.A co do czasu poświęconego na tworzenie to zajmie około roku może więcej ale każdy mur chiński nie powstał w jeden dzień pozdro Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Hahahaha luuuudzie prosze was.. temat chory. Nie jest możliwe nawet zrobienie tego w kilka tygodni.. Do takich rzeczy potrzebni są zawodowcy, a nie ludzie, którzy opanowali painta w podstawie.. Cytuj
Hubert 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Da się to zrobić, ja umiem trochę programować, ale za mało, by coś takiego zrobić. Wątpię, że by dało to się zrobić w jakimś programie, trzeba to całe napisać samemu. Praca na cały miesiąc, oczywiście trzeba to robić zespołowo, że 1 osoba robi 1 rzecz, a druga osoba 2 rzecz, tak jak np. GTA 5. Można samemu, ale trzeba to robić co najmniej 3 miesiące. Cytuj
Sawi 0 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Da się to zrobić. Jeśli ktoś potrafi Jave to nie problem. Sam bawiłem się w Unity 3D Jest z tym roboty, ale ja tylko mówię że fajnie by było bo nie ma tak naprawdę darmowego dobrego symulatora. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi