Moro89 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Cześć! Na początku chciałem powiedzieć że to mój 1 Stuff który wam pokazuje i jeżeli coś będzie nie tak to piszcie!Mój budżet jest bardzo mały więc jest bardzo skromnie Na razie wygląda to tak: -PXB2001 Chemical Attack (Piromax) -2x RC1 (Piromax) Ale to nie wszystko! Zamierzam dokupić wyrzutnię PXB2401 Piromax Top 64,RC1 ze 4 paczki,Gracie z lidla,Piratki z kauflanda i może jeszcze Zeusa z biedronki. Mile widziane komentarze!!! Pozdrawiam Moro89 :xmas_wink: Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dobry stuff jak na taki budżet 10/10 czekam na fotkę Kamilox Cytuj
Moro89 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Siema!!To już chyba cały stuff który skompletowałem w sklepach.Niestety moje plany się zmieniły choćby z powodu braku niektórych produktów w sklepach np. piratek z kauflanda,więc postawiłem na konkrety.Wygląda to tak: -2x PXP201 RC1 -PXP203 Degeneration -PXB2001 CHEMICAL ATACK -PXB2401 Piromax TOP 64 -EP-4001B Fireworks Over London -EP-4004A Pyro Blast Nic nie obiecuje ale może jeszcze coś kupie.Fota może później. Pozdrawiam! Cytuj
Moro89 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Siema!Dzisiaj byłem w Biedronce i kupiłem jeszcze rzymiaki za 12 zł,więc myślę że to już koniec kupowania w tym roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi