Skocz do zawartości

[Tomszak] Stuff 2013/2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny stuff , gdzie zamawiałeś?

Opublikowano

Maxsem, piropolska, fireworld :)

Opublikowano

Super stuff. Jest czym się pobawić ale na godzinę zero również masz sporo rzeczy. Ode mnie 6/6. Ile wydałeś ?

Opublikowano

Świetny Stuff. Masz dobre kostki, petardy też masz konkretne, tak jak ja masz dwa moździerze z Maxsema,a to dobry zakup bo efekty są naprawdę ładne.Ogólnie widzę że sporo Maxsema w stuffie czyli na plus :xmas_biggrin:

Opublikowano

Co to za petardy k0212 w pomarańczowym opakowaniu?

Opublikowano

bardzo fajny Stuff :xmas_biggrin: masz kilka dużych kostek i mnóstwo zabawy :) Tak jak i u mnie Maxsem zawitał też w twoim Stuffie i to cieszy oko :fireworks: będziesz odpalał pojedynczo czy robił pokaz ? :xmas_biggrin:

Opublikowano

Wydałem ok 900zł, Będę robił pokaz :) Dziekuję za miłe słowa! Te k0212 zamówiłem na piropolska, jak będę miał czas to wypakuję z kartonu i zobaczę jaki to importer :P

Opublikowano

Co roku porządne zestawienie, nie inaczej w tym roku!

Dobrze, że oprócz stuffu na godzinę 0 wziąłeś trochę drobnicy do zabawy, bo dzięki niej czuć, że jest sylwester.

Oczywiście czekamy na relację już po 31 grudnia, jak się wszystko spisało.

Opublikowano

Z petard karabinek czy będziesz rozdawał kolegom i wspólnie strzelał?

Po zdjeciu wnioskuje, że zaniedbujesz tylni akton barków, albo nieumiejętnie go napinasz co może skutkować również osłabionymi rotatorami.

Opublikowano

Kilka karabinków sie zrobi :) Barki to moja słaba część, ale cały czas pracuje nad tym :P