Naopak 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Prosze was o polecenie czegoś z marketów typu Carrefour, Tesco, Biedronka, Lidl, Topaz, Kaufland, Auchan, Zielony market, lub z jakiegoś sklepu z fajerwerkami który znajduje się w warszawie. Tak jak wyżej napisałem do 50 zł +/- 10zł. Zgóry dziękuję
0 Mks 2 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Prosze was o polecenie czegoś z marketów typu Carrefour, Tesco, Biedronka, Lidl, Topaz, Kaufland, Auchan, Zielony market, lub z jakiegoś sklepu z fajerwerkami który znajduje się w warszawie. Tak jak wyżej napisałem do 50 zł +/- 10zł. Zgóry dziękuję Duży Zestaw z Biedronki Mały Zestaw z Biedronki 2x Rzymski Ogień z Lidla razem 56zł
0 Gość zada Opublikowano 26 Grudnia 2013 Kup sobie rakiety z roxer fireworks (sklep znajduje się w Zabkach) za 50 zł kupisz około 40 rakiet
0 Lemciuu 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Wyrzutnia Fine View - 20 zł - Topaz Wyrzutnia Ghost Hunter - 30 zł - Lidl Rakiety Sky Rocket I - 9 zł - Topaz
0 Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Z bezdomki. Mały zestaw 11.99 Duży zestaw 29.99 Wyrzutnia Zeus 11.99 Razem 53.97 zł
0 wybuchowiec1 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Polecam Carrefour i fajerwerki Piromax. Jakość pierwsza klasa a ceny bardzo niskie
Pytanie
Naopak 0
Prosze was o polecenie czegoś z marketów typu Carrefour, Tesco, Biedronka, Lidl, Topaz, Kaufland, Auchan, Zielony market, lub z jakiegoś sklepu z fajerwerkami który znajduje się w warszawie. Tak jak wyżej napisałem do 50 zł +/- 10zł. Zgóry dziękuję
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi