Skocz do zawartości
  • 0

2 lonty w rzymskim ogniu P2330?

Pytanie

Opublikowano

Cześć. Kupiłem rzymskie ognie typu P2330 hiper storm.

Troche mi ręce opadły bo nie za bardzo umiałem doszukać się lontu w tym rzymskim ogniu - więc stwierdziłem, ze naderwę tę bibułkę z góry i jest - ukazały się 2 lonty :xmas_ohmy: .

I co teraz mam je 2 naraz odpalić? bo pierwszy raz mam do czynienia z czymś co ma 2 lonty w środku.

Jak to u was wyglądało?

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Odpal jeden ;)

• 0
Opublikowano

Chińczykom się pochrzaniło coś . Jak odpalisz 1 to powinno odpalić.

• 0
Opublikowano

Ja na twoim miejscu nie wiedział bym który odpalić ;)

• 0
Opublikowano

Jest jeszcze możliwość odpalenia 2 lonty naraz.

• 0
Opublikowano

Drugi lont jest zapasowy. Rzymski ogień ma jedną rure więc nie może być drugiego efektu. Nie ma różnicy który odpalisz, obydwa prowadzą do jednego ładunku.

• 0
Opublikowano

Ja miałem podobnie, miałem 3 rzymiaki i w każdym było tak samo.

I nie było różnicy, oba odpalą rzymski ogień. Więc nie ma potrzeby odpalania 2 naraz, jest to lont zapasowy czyli jeśli 1 przy końcu przestanie się palić to odpalasz 2 :)

• 0
Opublikowano

Wystarczy odpalić jeden z dwóch lontów, obojętnie który :xmas_happy:/>

• 0
Opublikowano

2 lonty też są w wyrzutni KOMETEN SYMPHONIE. Który odpalić pierw?

• 0
Opublikowano

Wystarczy odpalić jeden z dwóch lontów, obojętnie który :xmas_happy:/>/>

2 lonty też są w wyrzutni KOMETEN SYMPHONIE. Który odpalić pierw?

• 0
Opublikowano

U mnie w wyrzutniach od Piromaxa są też 2 lonty i przy pierwszym loncie pisze "lont", a przy drugim pisze "lont rezerwowy".

:fireworks:

• 0
Opublikowano

U mnie w wyrzutniach od Piromaxa są też 2 lonty i przy pierwszym loncie pisze "lont", a przy drugim pisze "lont rezerwowy".

:fireworks:/>

Tak, ale w tej od kellera po środku jest taka duża tuba jakby to jakiś wulkan był, a wokoło ładunki od wyrzutni. Jeden lont jest krotszy, drugi o 50% dłuższy