Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ciekawa oferta. Ceny np Kraków ze śmieszka troszkę duża. Ciekawe co to za pozostałe produkty. Jest pod spodem znaczek Europyro. Szkoda, że mają tak mało filmików na YT :(/> P.S znalazłem filmiki kostek. Szkoda, że nie ma filmiku Platinum B ( cała pozostała seria ma filmiki :xmas_biggrin: )

Opublikowano

Bardzo ciekawa oferta. Ceny np Kraków ze śmieszka troszkę duża. Ciekawe co to za pozostałe produkty. Jest pod spodem znaczek Europyro. Szkoda, że mają tak mało filmików na YT :(/>/> P.S znalazłem filmiki kostek. Szkoda, że nie ma filmiku Platinum B ( cała pozostała seria ma filmiki :xmas_biggrin:/> )

To jest ta sama firma ;)

Opublikowano

:xmas_smile: Dzięki za info. Chyba przejdę się do Stokrotki, nawet ciekawe kostki mają patrząc po filmikach. Szczególnie wpadła mi w oko seria Platinum. Może będzie coś więcej niż ten model B.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Rok temu wspaniała oferta Europyro, teraz masakra z Super Powera, żadnej kostki godnej uwagi, same małokalibrowce...

• 1 rok później...
Opublikowano

Ktos cos wie o tych rakietach magic power za 6,99?

Opublikowano

Pewnie jakiś szit nawet nie wybuchnął.

Opublikowano

A ten zestaw motyle? Jak myślicie? Te rakiety dadzą radę?

Opublikowano

Jak już miałbym kupować zestaw to zamiast Motyle wybrałbym Duży zestaw z biedronki.

Opublikowano

Albo dołożyć trochę i mieć porządny zestaw Mixer z Lidla, naprawdę polecam

• 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Byłem dziś w stokrotce, nie ma na sklepie żadnych fajerwerków mimo tego że na stronie pokazują ofertę z fajerwerkami :|

Opublikowano

To zależy od kierownika sklepu. U mnie jest piro, Pojedź do innej.

Opublikowano

również byłem i lipa :/

• 11 miesięcy temu...
Gość
Opublikowano

Spoko kątowka za 35zl.

Rakiety miałem rok temu. 

Były git. 

Ale kupiłem w dniu sylwestra na promocji. 

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. 

U mnie Stokrotka ostro pojechala wystawiajac zeszloroczne piro z 70%-wym rabatem !

Zestaw rakiet Black Gazer za 23.99.

Wyrzutnia Fizzy 30mm za 23 zl.

Pieknie

Opublikowano
7 minut temu, Fakt napisał:

Witam. 

U mnie Stokrotka ostro pojechala wystawiajac zeszloroczne piro z 70%-wym rabatem !

Zestaw rakiet Black Gazer za 23.99.

Wyrzutnia Fizzy 30mm za 23 zl.

Pieknie

Kurde musze rzucić okiem co u mnie w stokrotce :)

Opublikowano

Objechalem jeszcze kilka stokrotek w innym miescie i nie bylo takiej akcji. To chyba taki indywidualny zryw w "mojej" stokrotce. 

Zestaw fall in love za 17.99 :)

• 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Stokrotka, jak co roku, superpower.

PSX_20211217_185445.jpg