firawerkoman 7 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Hej, Mam sekundę więc piszę o tym co mam na przywitanie nowego roku, a właściwie pokazuję Resztę dam jak zrobię zdjęcia Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Będzie głośno. Ile dałeś za te wszystkie TXP859? Kamilox Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2013 hahahha, i taki karabinek to ja rozumiem. Nie to co Majster. xD Tylko tym razem nagraj Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Do firka się wybieram, bo u mnie pachnie malizną :P/> A tak na poważnie to w Twoim i w moim karabinku martwię się o sposób łączenia, bo część może zostać "rozsadzona" przez inne petardy :unsure:/> Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2013 Chodzi o efekt końcowy, a rok temu został uzyskany wiec i w tym roku myslę ze się uda a sposób łączenia jest ten sam Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 nie moge uwierzyć.... Karabinek znakomity , ale pamiętaj nagraj to Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Na pewno efekt końcowy będzie unikatowy... Po prostu mega, filmik oczywiście podstawa, choć przyznam, że z chęcią obejrzał bym to na żywo...do tej pory widziałem coś takiego tylko na filmach wojennych...: :xmas_biggrin: Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Resztę dam jak zrobię zdjęcia Czyścisz magazyny?> heheh no mega mega Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 27 Grudnia 2013 O matko ile 85-dziewiątek ... To będzie masakra hukowa Podziwiam cię ! chłopie Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 na yt jest juz filmik z 1000 fp3, był mordor, u Cb też będzie. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Grudnia 2013 100 paczek po 20szt daje 2.000 huków, dobrze licze prawda? Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Podkręce atmosfere. 100 paczek za 10zł każda - on 1.000zł wyda na karabinek!! (wiem, wiem, ale młodzi nie). Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 29 Grudnia 2013 A paczka 859 nie kosztuje czasami 12 zł Kamilox :fireworks:/> Zależy gdzie.Zresztą jak kupował karton to na pewno dostał spory rabat. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 29 Grudnia 2013 A paczka 859 nie kosztuje czasami 12 zł Kamilox Ogarnij się człowieku, on podał średnią cenę, bo były różne promocje, gdzie można było dostac nawet i 9zł za paczke, więc już nie bądźmy tacy szczegółowi, bo jeżeli byc takim wnikliwym to możliwe, że okazałoby się, że zapłacił nawet mniej niż 6zł za paczke... Co do karabinka to zapowiada się przekonkretna rzeź, tylko tym razem nagraj z większej odległości Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Epickie. Naprawdę, szacun za chęci, bo na łączenie tego wszystkiego na pewno poświęciłeś dużo czasu. Pomimo tego, że lubię fajerwerki, to współczuje sąsiadom, którzy niczego nie świadomi będą oglądać telewizor w domku, a tu nagle taki karabinek. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Domyślam się, że Firek jest na tyle odpowiedzialny, że nie odpali tego sąsiadom pod domem, tylko w miejscu bezpiecznym i ustronnym. Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Cała miejscowość pomyśli że 3 wojna światowa się zaczeła no chyba że będzie odpalane na odludziu. Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=cDTa5qFDS7g&feature=youtu.be Warto było. Tak na prawdę żeby oceniać to trzeba usłyszeć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi