brydzio12346 3 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam , kupiłem wyrzutnie w super cenie tzn 70 zł w E clercu . Teraz dopiero zauważyłem , że ma dwa lonty jeden z boku , a drugi u góry .. Który odpalić dla lepszeg efektu ? Czy to obojętne ? Z góry dzieki za odp. Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam , kupiłem wyrzutnie w super cenie tzn 70 zł w E clercu . Teraz dopiero zauważyłem , że ma dwa lonty jeden z boku , a drugi u góry .. Który odpalić dla lepszeg efektu ? Czy to obojętne ? Z góry dzieki za odp. Przeczytaj tam przy loncie czy nie ma napisane "Reserve Fuse" jeżeli jest to go nie odpalaj , sprawdź przy drugim loncie powinno być napisane "LONT" lub System inicjujący , i tylko go odpal Wyrzutnia jak ma dwa lonty to jeden jest zapasowy na wypadek gdyby pierwszy zgasił się przy samej rurce .. Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Przeczytaj tam przy loncie czy nie ma napisane "Reserve Fuse" jeżeli jest to go nie odpalaj , sprawdź przy drugim loncie powinno być napisane "LONT" lub System inicjujący , i tylko go odpal :)/> Wyrzutnia jak ma dwa lonty to jeden jest zapasowy na wypadek gdyby pierwszy zgasił się przy samej rurce .. Lub jeżeli chcemy kontynuować pokaz bezpośrednio po zakończeniu danej wyrzutni JacuQM Cytuj
Pytanie
brydzio12346 3
Witam , kupiłem wyrzutnie w super cenie tzn 70 zł w E clercu . Teraz dopiero zauważyłem , że ma dwa lonty jeden z boku , a drugi u góry .. Który odpalić dla lepszeg efektu ? Czy to obojętne ? Z góry dzieki za odp.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi