panczo 0 Opublikowano 12 Grudnia 2009 W tym roku zacząłem zbierać jakoś pod koniec września. CO prawda uzbierało się z 500 zł, ale jak przyszło co do czego to mi szkoda było wszystkiego wydać. Cytuj
Dodo19972 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja Odkładam tak ; Urodziny , gwiazdka i woogóle inne okazje gdy coś dostane daje rodzicą a oni wpłacają na konto w tym roku uzbierałem 500 zł ale połowe zostawiłem z zabezbieczeniu na następny rok Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja zbieram tyle co mi się uda nie wydać na stronach i programach też trochę zarobię a tak to przed sylwestrem od rodziców dostane te 500zł + to co sam uzbieram ale jakoś narazie nie wychodzę z kupnem fajerwerków powyżej 700zł Cytuj
burza09 0 Opublikowano 23 Maja 2010 Zbieram od Czerwca do Października,wydam gdzieś tak z 200zł bo dużo sam robię np:FB,H3. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 21 Października 2010 Ja wydałem 150 zł i nie mogę już więcej. Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 18 Listopada 2010 ja nie zbieram , poprostu nie wydaje ..... przez cały rok co jakiś czas wpadnie mi z 10 - 20 zl jak do babci jade , albo rodzice mi dadzą np do szkoły za dużo kasy i tak jakoś to trzymam , nie ma tego dużo, ale cieszę się że sam to nazbierałem . ok 200zł sam wydaje a tata mi dokłada ok. 150 Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 18 Listopada 2010 J kiedys tez zbierałem co tylko wpadło, no ale teraz wiadomo to na piwko sie wyskoczy - czy tez na cos mocniejszego :PP Dlatego, tez podjalem sie malej pracy, a mianowicie pomagam DJ'owi przy weselach itp. Na fajerwerki tych 200-300zł nigdy nie moze zabraknąc Cytuj
vipek98 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 ja chce wydać coś ok 300 zł . Kase zbieram od września czy tak jakoś Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja to zbieram kasę z kieszonkowego B) ( co tydzień po 30 zł ), uzbiera się również dużo kasy z kolędy bo jestem ministrantem oraz za śluby bo za to też mamy kasę na wakacjach dorabiam trochę na ulotkach itp. I tak oto uzbierała mi się kasa na fajerwerki Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 9 Października 2013 ja zbieram cały rok oczywiscie nie ze to co dostane lub zarobie odkładam. Raz na tydzien raz na miesiac iles tam odłożę z tego co mam i sie nazbiera na piro Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 9 Października 2013 Ja w tym roku planuje wydać mniej. Rok temu wydałem 280zł w tym chcę zmieścić się do 200zł może nawet mniej. Ale okażę się praniu. Cytuj
Tensor- 0 Opublikowano 10 Października 2013 Mój rekord to 400 zł a robiłem sylwka z kumplem więc mieliśmy razem fajerwerków za 700zł. Po godzinie nie chcialo nam się jużstrzelać i zostało na drugi dzień. Już nie planuję tyle wydawać na petardy. Wydam z 50-60zł na jakąś wyrzutnie Cytuj
adrian12 0 Opublikowano 10 Października 2013 Tensor widze po twoich wypowiedzieć ze nie interesujesz sie zbytnio pirotechniką . Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Sam zarabiam na swoje potrzeby, staram się wydac 1.000zł +/- Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja mam pieniądze z socjalnego co roku na święta i parę złotych z tego biorę oraz z mojej wypłaty . Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja mam z urodzin, świąt (Boże Narodzenie, Wielkanoc) i z kieszonkowych :xmas_happy: Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja na razie mam 20zł na koncie Jednak zbliżają się fajne daty 18 Listopada (uro), 6 grudnia (Imieniny i Mikołajki) i gwiazdka, więc może coś zgarne Teraz kupuje za 200zł a w grudniu przed sylwestrem może dokupie jakies wyrzutnie w lidlu,biedronce itp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi