AEQUS ACHTUNG 0 Opublikowano 4 Grudnia 2007 witam ja na sylwka zamierzam wydać ze 1000zł.haha jestem najlepszy :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ja narazie odłożyłem 160 zł ale w poniedziałek będzie konkretny zastrzyk gotówki :mrgreen: Wypłata :razz: Cytuj
Urwis 0 Opublikowano 4 Grudnia 2007 witam ja na sylwka zamierzam wydać ze 1000zł.haha jestem najlepszy :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Czy ja wiem czy najlepszy.Ja wydaje 1400 a +mpiwowski 2 tyle chyba:]Pozatym kasa nie ma sie co chwalić mozna miec 10000 zl a wydac na jakies beznadziejne produkty Cytuj
Dako 1 Opublikowano 4 Grudnia 2007 witam ja na sylwka zamierzam wydać ze 1000zł.haha jestem najlepszy :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: zachowujesz się jak dziecko pora dorosnąć.co do tematu to ja wydam 230zł około Cytuj
saper 0 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja razem ze wszystkim wydaje 500zł.Może jak by była w tesco to bym dokupił B6 Extreme. Cytuj
GluchySluchacz 0 Opublikowano 5 Grudnia 2007 ja wydaje 110 zl moze niewiele ale plan zakupow jest dobry :mrgreen: :mrgreen: :grin: :grin: Cytuj
?uk 3 XD 0 Opublikowano 5 Grudnia 2007 hehe a ja góra 70 zł :PP szkoda mi kasy wam też w jakimś już wieku jak dorośniecie będzie szkoda tak 500zł póścić z dymem to szkoda Cytuj
k4p1sz0n 0 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Tylko , że ja kasę na sylwestra zbieram cały rok odkładając drobne :smile: Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 5 Grudnia 2007 se powiedział... "jak dorośniecie" lol....bez obrazy, ale 15 lat to nie jest dorosłość.... po prostu chcesz przeznaczyć na inne cele tą kasę .... ja też za dużo nie wydam w tym roku (w porównaniu do innych) ok. 130zł może trochę więcej żebym sobie zostawił trcohę na reszte roku na zabicie nudy w dupne dni YO Cytuj
?uk 3 XD 0 Opublikowano 5 Grudnia 2007 hehe to jest ciekawe bo ja w zeszłym roku wydałem tyle samo Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Grudnia 2007 No i się doczekaliście. Powiem wam wreszcie ile łącznie na fajerwerki tym roku przeznaczyłem kasy.A przeznaczyłem ponad 3000zł :mrgreen: około 3200zł będzie.ale wszystko jeszcze zliczę i podam dokładną kwotę. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 5 Grudnia 2007 To jest chyba rekord tego forum :mrgreen: Ja w tym roku przeznacze góra !! 600zł , resztę rodzice i koledzy. Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 9 Grudnia 2007 ja razem z kolegą wydamy coś koło 600zł. ja narazie wydałem 300zł a jeszcze coś koło 70zł w biedronce a on wydał 150zł i jeszcze wyda 100zł :razz: Cytuj
traviu 0 Opublikowano 9 Grudnia 2007 ja zbieram co dzienie 1 Euro to wienc mi sie troche mam kasy i bym mog miec wiencej od mpi bo dostaje co tydzien okolo 50 euro czasmai wiencej tez pracuje i wszystko co mam to dlamnie zarabiam 900 euro pracuje w sklepiku nic nie robie ale na fajerwerki wydam okolo 400 zl wiencej raczej nie za rok planuje 1000 zl Cytuj
Damian 0 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Za rok juz pelnoletnosc wiec juz za rok nie bede kupowac fajerwerkowWiesz co ci daje pełnoletność ? Przysłowiowe "Gieee"... Nie rozumiem twojego podejścia do sprawy... Pirotechnika widowiskowa to całe moje życie, i nie mam zamiaru rozstawać się z fajerwerkami Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Za rok juz pelnoletnosc wiec juz za rok nie bede kupowac fajerwerkowWiesz co ci daje pełnoletność ? Przysłowiowe "Gieee"... Nie rozumiem twojego podejścia do sprawy... Pirotechnika widowiskowa to całe moje życie, i nie mam zamiaru rozstawać się z fajerwerkami Popieram Damiana co z tego ze bedziesz mial 18lat co fajerwerki rajcuja cie tylko jak nie masz 18lat troche glupio dla mnie sylwek bez fajerwerkow to nie sylwek jak ty sie bedziesz mogl z nimi rozstac Cytuj
Adri 1 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Od 18 lat to się dopiero zaczyna prawdziwe sylwki a nie kończy :grin: .Ja jeszcze w biedronce wydam jakiś 100zł no i w innych marketach jeszcze z 20zł.A wydałem już 210zł. Cytuj
?uk 3 XD 0 Opublikowano 10 Grudnia 2007 ale ziomki posłuchajcie niektórych fajerwerki w jakimś wieku już przestają rajcować lubi sobie coś na jakiś czas wysadzić w powietrze itp. ale zaczynają sie inne wydatki Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja w tym roku kupiłem/kupie za około 1300zł :mrgreen:Normalnie powinienem zapłacić 1700zł , ale ceny tu są niższe. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Powinienem się zmieścić w granicach 270-300 zł. 198 zł z vmaxu, 20 zł za lont, około 50 zł w biedronce i mniej więcej 20 zł na zakupy w leclercu ewentualnie w lidlu. ...Ja w tym roku przeznacze góra !! 600zł , resztę rodzice i koledzy... ...Ja w tym roku kupiłem/kupie za około 1300zł... Zdecyduj się :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi